Can Farrerons al Google maps de Chiron

Hispania romana de Chiron

Veure Hispania Romana en un mapa més gran

Demà a l’hora de llatí de quart i de primer de batxillerat, visitarem els balnea de la vil·la romana de Can Farrerons a Premià de Mar, de la mà de les explicacions de l’arqueòleg Ramon Coll. El curs passat també hi vàrem anar i, com a record de la visita, l’ex-alumna Marta Molina ens va fer un vídeo. Fa uns dies el vaig penjar en el Google maps de Chiron, un mapa col·laboratiu sobre les restes romanes a Hispània. En el Google maps d’Hispània romana  de El fil de les clàssiques, només hi penjo els indrets romans prescrits per les PAU Catalunya, que també he afegit al de Chiron.

3 thoughts on “Can Farrerons al Google maps de Chiron

  1. Carla

    Gali!
    Jo també vaig anar a can Farrerons amb el meu antic col·legi, El Pilar.
    Encara que no vaig tenir una molt bona experiència perqué em vaig desmaïar. JEJE.
    Però espero que demà no em passi res d’aixó i pugui gauidr de la petita excursioneta que farem.

  2. Pingback: El fil de les clàssiques » Blog Archive » Les restes romanes de Can Farrerons

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *