Fem animacions amb les faules d’Isop

L’alumne de grec de segon de batxillerat, Cristian Dedeu Van den Berg, que ja ens havia fet un muntatge amb els jocs i l’esport a Grècia, acaba de penjar al YouTube dues animacions amb les faules d’Isop: El lleó, la guineu i el llop i L’àliga de l’ala tallada i la guineu. L’enhorabona, Cristian! Has entès molt bé el que volia a partir de l’animació Bòreas i Hèlios. No t’has atrevit amb la recitació, però amb la paraula escrita també ha quedat molt bé. Felicitats, Cristian, i que tinguis bona sort!  

El lleó, la guineu i el llop:

L’àliga de l’ala tallada i la guineu:

10 thoughts on “Fem animacions amb les faules d’Isop

 1. Verónica Vega

  Están molt bé els muntatges i el que hi diuen és veritat. També están molt bé escollides les fotos i la música, m’han agradat.

 2. mekki

  salve¡¡¡

  hola margalida com anem?¿?

  He vist aquest vídeo i ja estic agafant una idea de com he de fer el meu però és una mica dificil ja k no entenc algunes coses. Aquest muntatge està molt bé.

  Ja ens veurem a classe.
  Que vagi bé.

 3. mcapella Post author

  Realment, en Cristian ha fet un muntatge excel·lent. Demà, Mekki, et donaré un cop de mà. No et preocupis. La Coral i l’Oriol també de 4rt ho han fet molt bé i et poden ajudar a resoldre dubtes.

 4. Cristian

  Trec del youtube els dos videos per a corregir els errors, en quan ho tingui acabat, demà suposo, o avui mateix ja els tornes a penjar.

  Cristian

 5. mcapella Post author

  D’acord, Cristian, els esperem amb candeletes! Moltes gràcies!

 6. Raquel Martos

  Totes les coses que tenen a veure, amb les fàbules d’Isop, m’encanten!
  i aquest montatge, està molt ben fet, cosa que jo no sabria fer, ( sóc molt torpe per aquestes coses)…
  molt bé estan tots!

 7. Nora

  Salve!
  La veritat es que m’ha agradat molt el primer video de la guineo el llop i el lleó 🙂 espero poder arribar el mateix nivell per fer aquests muntantges perque m’han agradat molt. El segon també és molt maco i amb la música encara més!

  petons!

 8. Sara Perez

  Hola!!! Estan molt bé els dos videos pero m’ha agradat més el primer!!! Estan molt ben triades les fotos i la musica!! Vale

 9. rabab

  hola!!estan molt es molt interessant, aprens molt del video i el video estan molt ben fets

 10. aziza

  està molt bé montat el montatge, m´han agradat molt les fotos i com estan col·locades, i pel que fa a la història és totalment certa, però a mi personalment m’agradat més la primera faula

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *