Magna Celebratio

No ens ho podem perdre! A Badalona, els dies 25, 26 i 27 d’abril fan festa romana i de la grossa. La revista Auriga m’acaba de passar el programa: magna-celebratio-mmviii-museu-de-badalona.pdf . Jo hi seré, i vosaltres?

8 thoughts on “Magna Celebratio

 1. Verónica Vega

  molt bona idea, podríem fer una sortida i anar. Té molt bona pinta i segur que aprenem molt 🙂 vale Margalida

 2. Sara Ochoa

  Estaria be anar-hi, pero dema jo tinc partit de Volley a Manresa o per alla, i diumenge hem de anar a veure a la Camila com recull el seu impresionant premi per la novel·la que va escriure. Es 1er premi, carai!
  Margalida segueixo amb el meu recorrecut!=)

 3. Sara perez

  Hola Gali!! Jo hi sere suposu que a la representacio de l’exercit i la dels Gladiadors!! I li dire al meu pare a veure si vol anar i dspres anem a supar algun restaurant d’aquest!! Buenu gali a veure si ens veiem per alla!!!!

 4. Verònica Beltrán

  Hauria estat bé poder-hi anar..! això m’interessa bastant, em sembla que aniré a veure com és, que sembla molt divertit i interessant!

  petoonns.!

 5. Pingback: El fil de les clàssiques » Blog Archive » Magna Celebratio: Textrina

 6. Pingback: El fil de les clàssiques » Blog Archive » Magna Celebratio: Macellum et pistor

 7. Oriol Moreno

  Jo al final no hi vaig puder anar.. quina llástima.. ho sentu molt.. però vai anar a Montserrat i a celebrar santa MONTSERRAT amb la meva àvia i la meva tieta que es dien així… 😀

  Kuidat

  PYRAMUS

  VALE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *