Ingredients:
150gr. de farina
4 ous
1 got de llet
50gr. de mantega
50gr. de sucre
1 cull. petita de conyac
1/2 got d’aigua
llevat
sal
ratlladures de llimona
sucre glass
oli
canyella
Preparació:
Posem la mantega en una cassola petita, afegiu-hi el sucre, la llet, el conyac, sal, les ratlladures de llimona, l’aigua i una branca de canyella a bullir. Tireu-hi la farina de cop i remeneu-ho fins que quedi una barreja fina. Feu-ho coure fins que la pasta es desprengui de la cassola i formi una bola consistent. Retireu-ho del foc i, quan estigui a temperatura tèbia, afegiu-hi els ous d’un en un i remenant fins que quedi una barreja homogènia. Fregiu la pasta a culleradetes amb oli ben calent, i poques cada vegada perquè puguin surar amb facilitat. Gireu els bunyols perquè s’enrosseixin per les dues bandes. Feu-los escórrer en paper absorbent. Espolseu per sobre la canyella en pols i el sucre.
Marta Molina, Grec 2n Btx
Estaven boníssims! A veure si en porta un altre dia!
Bon bé, Marta, per fer la recepta i portar-la a classe. És fantàstic que l’hagis publicada aquí.
Jo els vaig provar i estaven boníssims, a més per sobre portaven sucre o alguna cosa semblant…
Jo recomanaria a tothom que li agradi la cuina que els provi de fer perquè val la pena!!!
A més hem de dir que la Marta és una gran cuinera i li van quedar molt bé!
La meva àvia, sempre fa aquests bunyols:D
haha estan boníssims i no tenia ni idea de
que eren grecs!
cada dia, coses noves.
mua!
en el marroc tenim una cosa igual, l’única diferencia es que els nostres Bunyols tenen forma de donut i a vegades la meva mare els fa sense forma de donut, així igual que vosaltres.
OHHHH quina bona pinta!
ara em venen ganes de menjar-ne
ja en faré algun dia,llàstima que sóc mala cuinera!
jajajaj
petons.
ualaaa!
quina bona pinta que tenen aquests bunyols 🙂
hauríem de proposar-li a la Sara, que és bona cuineraa!
jajaja
estic enamorada de la seva mà per la cuina :$
Pingback: Aracne fila i fila » Blog Archive » Menjar grec.
Pingback: El fil de les clàssiques » Blog Archive » A la recerca de la parada de productes grecs