Troy, de Wolfgang Petersen (EUA, 2004)

Troy (2004)   Hem treballat la guerra de Troia, hem llegit el llibre La còlera d’Aquil·les (ed. Teide, 2006) i, finalment, hem visionat la pel·lícula Troy. Ens ha estat de gran ajut la guia didàctica de Fernando Lillo, Troya (Áurea, 2004).

Ara us proposo de fer les activitats de Ramon Breu i després deixeu-me un comentari: Us ha agradat la pel·lícula? Per què? La recomanaríeu? etc.

[kml_flashembed movie="http://es.youtube.com/v/RisxaECRzc0" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

16 thoughts on “Troy, de Wolfgang Petersen (EUA, 2004)

 1. Fiorella

  Lida!
  Mira aquí estic per comentar sobre la peli de Troya. =)
  A mi personalment m’ha agradat, perquè té molts efectes especials, a sobre hi ha cada actor…
  Encara que hi ha bastants errors com hem comentat en la classe de cultura clàssica.
  Però com ja he dit, reflexa molt bé la còlera d’Aquil·les i el seu cor tendre encara que no ho sembli.
  Espero que la meva opinió serveixi per a alguna persona.
  Per tant jo recomanria aquesta pel·lícula.

  Adew,
  Fio

 2. Constanza

  Lida.
  Estava mirant la pàgina amb la meva germana i he vist la foto i el text sobre Troia així que he decidit tornar a comentar.
  La pel·lícula està molt bé en qüestió de repartiment, efectes especials… Tot i que jo ja l’havia vist, veure-la després d’haver llegit l’adaptació de la Ilíada, la canvia bastant. Es troben a faltar moltes coses que sí que trobem al llibre i molts errors, però m’ha agradat igual.
  Espero que demà arribis de l’excursió per fer la classe i així poguem seguir comentant coses sobre la pel·lícula!

  Coty.

 3. Eric Sánchez Malé

  Hola Marga!

  Com t’he dit a classe, jo miro el blog però no comento, no sabia que pujava nota etc…
  Comento sobre la pel·lícula de Troia, és bona, però el final no m’agrada gens!
  Hem creia que Aquil·les mataria Paris… demés de que hi ha moltes coses diferents del llibre.

  Fins el dilluns!

 4. Sara Rodero

  Hola Lida:)
  La veritat és que a mi sempre m’havien dit de veure-la que era molt maca però mai m’havia interessat, no sé perquè però ara que per fi l’he vista m’ha encantat. A mi m’ha agradat tot; la història, això de les guerres, de poders, dels déus.. Que sembla com si en un passat hagués fos cert. I ha estat bé això de que fessin un altre cop películ.les d’aquestes per recordar-les perquè com aquesta no n’hi ha. Encara que hi ha molts errors respecte el llibre, és maca, han sapigut posar coses d’ara… Però el final és el que menys ens ha agradat a tots em sembla jaja. Així que la recomano a tots, acabes plorant com quasi tots de nosaltres, però val la pena veure-la.
  Ens veiem demà!
  Sara.

 5. Judit Vilanova

  Vaig estar malalta cuan la vau veure a classe.
  Així que la he acabat de veure ara mateix, i Lida m’ha fet plurar molt. jaja
  Està molt bé, de veritat que m’agradat molt.
  Respecte els errors que tothom comenta, jo crec que la peli perfecte no pot ser, ja tenim sort que cents de personas és presentessin per fer-la, perquè és espectacular!
  La recomano.

  Un petó
  Judit.

 6. Agustina Vallejos

  Hola Lidaaaa =)

  Habia sentit escoltar parlar molt sobre aquesta pel.licula “Troia”, peró mai mavia decidit a mirarla.
  Quan per fi la vam comensar a veure a la clase de cultura classica, les dues ultimes sessions vaig estar malalta i no vaig poguer acavar-la de mirar amb tots vosaltres.
  Peró fa uns dies la van ficar per la tele i per sort la vaig veure acavar, encare que el finaal no m’agrdat gens!

  Si he de ser sincera, la pel.licula m’encantat, les guerres, les dues histories d’amor, tot aixó dels déus i
  dels poders que tenen cadascú, peró entre totes aquestes coses que m’han agradat es troben els personatges també (nois).. jajaja
  Aixó sí, s’ha de dir que te alguns errors, peró com tota pel.licula, suposo.
  Si la recomanaria?Oh i tant, de fet, ja la he recomanada als meus pares, i a uns amics també.

  I el llibre, que m’ha semblaat?
  Dons m’agradaat, peró me liat molt amb els noms,
  i a més avegades le trobat una miqueta pessat,
  pero esta bé!:)

  Bueno Lida, crec que no em deixo res, aixi que ens veiem demá al cole!

  Agus.

 7. Denis

  Hola Lida!

  per fi comento:)

  wenu primer de tot apart de la pel·licula… em sap greu no aberte presentat cap power point, ya saps que ami m’interessa molt això dels deus i els romans etc… però no me decidit per fer-lo i mira… espero que pugui treure una bona nota en unaltre teball.

  Dons la pel·licula de troya ma agradat molt, i mes veient-la en hores de classe..jeje. Ja l’havia començat a veure un dia per la tele però no l’havia acabat ni tampoc sabia que m’interesses tan com ara. També m’ha agradat que ens ensenyessis les dos versions de aquesta historia, me donat conte que m’agrade mes la que hi surten tots els deus, encara que lia una mica però te mes fantasia.

  Ara et baig a comentar a l’altre article que no tinc gaire temps

  peTonsSs i gracies per ensenyar-me tantes coses de mitologia encara que sigui un pesat i no calli

  denis

 8. Laura Galán.

  Hola lida=)
  Tot i que ja havia vist la pel·lícula, m’ agradat molt, encara que hi han escenes fortes, com la mort d’ Hèctor.
  Se’ns dubte la part dedicada a l’ amor entre Aquil·les i Briseida és la que més m’agrada.
  Després de llegir el llibre i diferenciar-lo amb la peli descubreixes tots els errors realicionats amb la història real, però la màgia de la pel·licula també m’agrada.

  Laura

 9. Marina Caimel

  Lida:)
  Havia vist la pel·lícula i un cop més m’ha agradat molt tot i que aquest cop, al haver llegit el llibre abans i haver comentat els errors després l’he vist amb uns altres ulls. Com tu has dit més d’un cop, és molt bona per entretenir, per passar una tarda de cine a casa… però el seu gran problema és que la van intentar fer tan maca que la historia de veritat no encaixa.
  Doncs aquí tens el meu comentari.
  Ens veiem dilluns.
  Marina.

 10. Marina Caimel

  Lida torno a ser jo.
  (deixo el comentari de la còlera d’Aquil·les aquí ja que no hi ha manera de trobar on està)
  La còlera d’Aquil·les és un llibre difícil d’entendre per un persona que com jo, va justeta de mitologia. Però a la vegada no m’ha desagradat ja que quant estàvem a la classe i ho comentàvem entre tots era molt interessant. Per cert la introducció era un passada. Jajajajajaj
  Doncs Lida aquí acaba el meu comentari.
  Fins dilluns
  Marina

 11. Bubu

  hola lida!!! primer de tot era dirte que ho sento per no averte fet cap treball de lo de zeus esperu k no t`enfadis siusplau.

  ara la pel·licula de troya m`agradat moltissim, sobretot fa pena cuan aquil·les va a buscar a hector i el mata davant de tota la seva familia però es una pel·licula de escenes de por de amor però val la pena veure aquesta peli

  bueno lida aquest es el meu comentari espero que t`agradi
  adeuuu!!! jajaja

 12. Joan Rivas

  em va agradar molt la peli, tot i que ya l’avia vist, es molt interesant i despres de llegir el llibre ho he entes de diferent manera

 13. Barry kaliti

  ola Lida soc el barry !!!
  perfi comento :ami la palicula no m´agradat perk nu hu se ben be tinc mols per k un es les morts k surten en la pelicula la diferncia del nombre desoldats, erros istorics, etc…
  i ara me kdet en balnc bueno no me de disculpar per k no te ntregat res dels trebais i em merixosupendre pero bueno ya intentare trebayar mes bale binga dew !!!

 14. Marta Molina

  Valee con el Brad Pitt!!
  A mi no m’agrada molt aquest home… però només pensar en tot el que està fent per les ONG ja m’agrada!
  Encara que… aquesta dona que te al costat… no m’agrada res! La Jennifer Aniston era molt millor!

 15. mehal el hinchi

  ola margalida!!!

  jo recomano veure la peli de troya perque es molt interesant, pero haig de dir que nomes per veure en Brat Pitt ja val la pena sigui com sigui la peli. Es que en Brat Pitt desde lo millor uq ehi ha.

 16. Pingback: Troya, de Wolfgang Peterson | La cinta de Νίκη

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *