“Dones, arbres i poesia” al Literanit

Dones, arbres i poesia” ha participat des de la Casa de Mallorca de Barcelona en la tercera edició del Literanit, el festival interdisciplinar promogut des del 2019 per la Institució Francesc de Borja Moll amb l’objectiu de fomentar la lectura en un ambient lúdic i distès a la recerca de nous públics i lectors en llengua catalana per tal de reivindicar el ric patrimoni cultural balear des de Mallorca, Menorca i Barcelona. Enguany amb el lema “Un món per cuidar, una vida per llegir”.

Una vegada explicat el projecte que neix a l’institut Premià de Mar, les poetes presents, Isabel Barriel, Empar Sáez, Mireia Farriol i Anna Bou, han explicat com viuen i senten la relació de la seva poesia amb la natura així com la seva participació al volum “Dones, arbres i poesia” publicat recentment per Voliana edicions.

Tot seguit han recitat algun dels seus poemes inclosos en el llibre i finalment han triat una poeta mallorquina i n’han llegit els seus versos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *