Io Saturnalia!

Io, Saturnalia! Laetum festum Nativitatis et Annum Novum faustum felicem vobis precamur.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hmlvDqr5esA[/youtube]

29 thoughts on “Io Saturnalia!

 1. Laia Costa

  Salve!
  Heu fet un bon treball elaborant i editant aquest vídeo!
  Per mi el nadal és l’època més bonica de l’any perquè pots estar amb els teus essers estimats i em va fer molta il·lusió veure l’arbre de nadal amb tots els regals a l’institut perquè a la meva antiga escola no ho feien!
  Felicem nativitatis et felicem annum novum 2016!

 2. Mar Cruz Viladoms

  El treball fet per celebrar la festivitat i les vacances de nadal i l’any nou dels alumnes de llatí de 4t està molt ben fet. És molt original.
  Per la meva part, he fet una postal amb una pàgina d’internet molt interessant.

 3. Valentina Restrepo

  Bonum diem!
  Felicem nativitatis et felicem annum novum 2016!
  La meva tradició es celebrar el nadal de la mateixa manera que ho fan aquí, per començar m’ha agradat molt la idea de fer una postal de Nadal, que és una festa important per tothom, ja què és quan ens reunim per una vegada a l’any tota la família i ens donen regals !!! 🙂
  -Ego donum accepi a telephonum gestaible
  -Ego donum accepi ab Regis Magis unguentum
  -Ego donum do brachiale

 4. Alba Zarcos

  Bonum Diem!
  Al principi em va donar una mica de vergonya, però al final va ser molt divertit fer el video i que nomès fent-ho a classe fent llum amb el mòbil va quedar molt xulo! Aquesta experiencia va ser molt bona, espero que hagueu gaudit de les festes i annum novum faustum felicem.
  Awe!!

 5. Aarón Gallegos

  Salve!
  M’ ha agradat participar en aquest video i cantar una mica en llatí, han sigut rialles!

 6. Marta Roman

  Aquesta experiència em va semblar molt divertida. Al principi em donava una mica de vergonya però després amb les llums i l’ambient em vaig animar una mica més. He aprés a felicitar les festes i l’any nou en Llatí. Ho tornaria a repetir.
  Annum Novum faustum felicem!

 7. Carlos Garcia

  Salve!
  M’agradat molt veure aquest video i m’agradaria poder tornar a aquell dia per començar un altre vegada a les vacances de Nadal

 8. Laura

  Ave!
  Aquesta activitat m’ha agradat molt perquè ha sigut conjunta, i hem fet alguns cosa diferent. Ens ha costat una mica cantar tots a l’hora, però al final “ho hem aconseguit”. M’agradaria fer altres activitats amb tota la classe.
  Salve!

 9. Sanae Anzaoui

  Bonum diem!

  Aquesta tasca m’hagradat molt ja que ha sigut molt original, i espero fer més tascas colactives com aquestes. Et Annum Novum MMXVI

  Ave!

 10. Soukaina

  Bonum diem,

  M’ha semblat molt origianl , i em va agrada moltíssim.
  Annum Novum MMXVI

 11. Ada Andiñach

  Bonum diem!
  El video està molt be i és entretingut. Estic contenta d’haver participat encara que no cantem gaire bé i també d’haver tornat a l’institut. Tinc ganes de fer més coses com aquestes durant aquest trimestre, igualment, anyoraré les vacances.

  Salve i Faustum Novum Annum! 🙂

 12. Leila Diaz

  Bonum Diem!

  Estic molt contenta del nostre treball, m’ho vaig passar molt be fent aquesta postal, sobre tot a l’hora de cantar.

  in proximum

 13. Carla Camara

  Faustum novum annus!!

  Despres d’aquestes vacacions, recordar com vam celebrar el nadal en llati l’any passat (en cara s’em fa extrany pensar que estem a 2016…). M’ha agradat tornar a veure aquest video i recordar el temps passat, en cara que no fa molt, pero per a mi han canviat moltes coses aquestes vacançes en molts sentits.
  Va ser bastant divertit fer-ho i tambe em va agradar molt fer la postal en format de capsa que vaig fer per a la professora.

  Vale!!!!

 14. ariadna

  AVE!!
  Fer aquest video amb tots el companys cantant una nadala, i felicitant el nadal i l’any nou va ser molt divertit m’ho vaig passar molt bé i m’ha agradat molt el vidfeo i com esta editat.
  VALEE!!

 15. Carmen Parra

  Fer el video amb els companys de classe ha sigut divertit i ens ho vam passar bé cantant la cançó en una altra llengua, ha estat molt bona idea fer la postal tots junts cantant i a quedat molt bé

 16. Miguel Ángel Valdivieso

  Bonum diem!
  M’ho vaig passar molt bé amb el rodatge d’aquest video. No només hi vaig participar, sino que a més em vaig encarregar de dirigir i rodar les imatges on no cantàvem o parlàvem. Va ser molt divertit! Com a anècdota, dic que em vaig passar totes les festes nadalenques dessitgant un bon Nadal i unes festes en llatí!
  Salve!

 17. Raquel B

  Salve!
  M’agradat moltíssim fer aquest video amb els companys,ha sigut molt intretingut i divertit.

  Vale!

 18. Aroa Moreno

  M’ha agradat fer aquest vídeo amb la classei a sigut entretingut cantant aquesta nadala que es diu Santa nox.
  Io Saturnalia!

 19. Maryama

  Fer aquesta activitat m’ha agradat molt, perqué ha sigut molt entretingut fer la canço amb amb els meus companys. La canço és diu Sancta Nox.
  Salve!

 20. Soukaina Agharbi

  Felicem nativitatis et felicem annum novum 2016!
  Aquell últim dia de classe va ser molt divertit, tot el grup vam formar part.
  Va ser molt emocionant, un treball genial!

 21. Anna Bagaria

  Bonum diem!
  M’ha agradat molt fer aquest vídeo ja que va ser molt divertit haver après a cantar una nadala en llatí.
  In proximum!

 22. Lua GAllen Izquierdo

  Bonum Diem!!
  EM va agradar moltisim participar, va ser divertit i original. El format del vídeo em va sorprenda i em va agradar.
  Salve!

 23. Yasmina Groult

  Faustum novum annus!!

  M’ha agradat molt fer aquesta activitat amb tota la classe, a sigut entretingut!!
  Vale!

 24. Jennifer

  Bonum diem!
  M’agradat molt fer aquesta activitat amb tots el companys i cantar encara que no sapiguèssim bé la cançó i felicitar l’any nou. El video ha qudat molt original i divertit!

 25. Ouassime Essabahi

  Bonum diem!
  Aquesta tasca va estar molt be fer-la ja que va ser amb tot el grup de classe i va ser molt divertida, encara que va costar ja que no teniam molt de temps per fer-la perque sino molestavem els altres dins el institut, molt diviertida!!
  Ave!

 26. Ramon Albero

  Un video molt divertit i molt navidenyc!
  Aquestes festes són molt macos i molt importants per això sempre s’han de celebrar en familia.
  Són una epoca de pau, per això agrada a tothom.
  felicem Annum Novum MMXVI!

 27. Robert Cepeda Machuca

  Salve!!

  Millor tard que mai, personalment a mi m’encanta el nadal. Tindre a tota la família és molt bonica i fer regals i que et regalin és meravellós. Principalment el que més m’agrada del nadal es sopar amb la família i quan viatgem per estar amb família es encara millor, sento que el nadal treu el millor de nosaltres i que tot lo dolent queda darrere. El nadal és d’aquests moments màgics de l’any que hem d’aprofitar i mai estar trist a nadal, prohibit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *