Gràcies, Perico Pastor!

Cultures, La Vanguardia 5/09/15

Llegir l’article sencer aquí

Gràcies a la professora emèrita de llatí Mercè Otero, he pogut llegir aquests mots del pintor, dibuixant i il·lustrador Perico Pastor publicats ahir a Cultures de La Vanguardia. Mots que m’han animat a trencar el silenci estival, que tenia previst per a la setmana vinent amb l’inici del curs escolar, i que m’han donat l’embranzida que necessitava, en aquests temps difícils, per seguir en la línia endegada ara fa gairebé vuit anys amb l’obertura de El Fil de les Clàssiques i una altra manera d’ensenyar grec i llatí a secundària. Només tinc paraules d’agraïment per a Perico Pastor: GRÀCIES i avant! MOLT BON CURS A TOTHOM!

4 thoughts on “Gràcies, Perico Pastor!

 1. Noelia Nistal

  XV—IX—MMXV
  Salve!
  Enhorabona! Era d’esperar que algú es topés amb aquest gran blog, o amb els altres de llatí i grec! Estic molt orgullosa d’haver participat i sobretot de tenir aquesta eina i de poder difondre-la a tothom!
  Continueu així!
  In proximum!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *