“L’engany seductor”, fotografia premiada al VI Concurso fotográfico Prósopon

Els alumnes de Clàssiques de l’IPM dia 10 de març vàrem assistir a les representacions de comèdia al teatre Joventut de L’Hospitalet de Llobregat dins el marc del XX Festival de Teatre Grecollatí. La fotografia “L’engany seductor” de l’alumna de 4t d’ESO de Llatí, Alexia Álvarez,  en què va captar amb un mòbil i sense cap retoc informàtic el moment cabdal de la comèdia Cásina de Plaute interpretada pel grup KOMOS de l’IES Distrito Marítimo de Valencia, ha estat guardonada amb 100 euros en rebre el tercer premi en el VI Concurso Fotográfico Prósopon, a més, d’un lot de llibres Prósopon per al nostre centre per continuar estimant el teatre grecollatí.

concursofotograficoprosopon

VI Concurso fotográfico Prósopon

A veure si sabeu qui és la bella donzella: Càsina o Calinus?

Feliciter Alèxia per aquest magnífic reconeixement! També volem desitjar l’enhorabona a Sabela Suárez, del IES Ramón Menéndez Pidal de A Coruña i a Alba Suárez Fraga, del IES María Casares de Oleiro (A Coruña) per haver obtingut el primer i el segon premi respectivament. També volem transmetre el nostre agraïment a Prósopon per premiar “L’engany seductor” i sobretot per apropar el teatre als joves amb aquests festivals i d’una manera molt especial volem donar les gràcies a la Societat de teatre grecollatí de Catalunya, especialment a Begoña Usobiaga i a Carme Llitjós, coordinadores de Prósopon Catalunya, per donar-nos l’oportunitat d’assistir tots els anys a representacions juvenils de teatre grecollatí!

5 thoughts on ““L’engany seductor”, fotografia premiada al VI Concurso fotográfico Prósopon

 1. Dani

  Hola! Em fa molta il·lusió comentar aquí, ja que jo sóc el “seductor” de la foto, qui va interpretar el paper de Calinus. Enhorabona a l’alumna Alexia Álvarez pel reconeixement i per la foto; i enhorabona també a ambdues alumnes Sabela i Alba.

  Salutacions de part meua i de tot el grup Komos. Espere veure-vos prompte al teatre!

  Una abraçada i fins aviat!

 2. Margalida Capellà Soler Post author

  Quina il·lusió, Dani/Calinus, que ens fa llegir el teu comentari! I tant que ens continuarem veient (i gaudint) al teatre i et saludarem! Amb Càsina ens vàreu fer riure de valent! L’enhorabona a tots els de KOMOS i al vostre director amb qui vaig poder parlar a L’Hospitalet!
  Per cert, en agraïment aquí tens la fotografia de la descoberta! L’Alexia i la Boutaina en van fer un fotorelat de Sant Jordi!

  IMG-20150311-WA0011[1]

  La Camila us va fer un petit vídeo:

  Molt bon estiu i fins a la propera!

 3. Joan Marc

  Felicitats un cop més a la Margalida per insistir a dur els alumnes al teatre clàssic i a l’Alèxia per l’encert. Es nota que la vaig tenir a 1r…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *