Les baldufes Edublogs dels blocs de clàssiques de l’IPM

El proppassat dissabte 13 de juny a MediaLab Prado, Literatura grega a escena, L’Univers clàssic dels nostres mots i El fil del mite grec rebien en la categoria d’Alumnes de Batxillerat i d’Alumnes de Secundària  les baldufes d’or, de plata i de bronze en els IX Premis Edublogs d’Espiral.

Els alumnes que varen afanyar-se a publicar la notícia del premi a El fil del mite grec, L’univers clàssic dels nostres mots i Literatura grega a escena, un per curs, van ser els elegits d’anar a recollir el premi a Madrid.

BlogsguanyadorsIXEDublogs

Raül amb la baldufa d’or de Literatura grega a escena, Arnau amb la de plata de L’univers clàssic dels nostres mites i Noelia amb la de bronze de El fil del mite grec

Va ser un dia ben intens: vàrem agafar el primer tren AVE de Barcelona i vàrem tornar amb l’últim. Després de la cerimònia de lliurament dels premis, vàrem visitar la Feria del Libro en el parc del Retiro entre referents mitològics i llibreries de clàssiques, després vàrem anar al Museo Arqueológico Nacional i no ens vàrem perdre detall de les sales de Grècia i d’Hispània romana i per acabar ens vàrem passejar per les sales del Museo del Prado a la recerca dels referents clàssics en la pervivència dels grans artistes que hostatja aquesta magna pinacoteca.

Amb tanta baldufa, però, us asseguro que no cal que insistiu més, alumnes i direcció del centre, perquè els blocs de clàssiques de l’IPM ja no poden ser més premiats!

Arnau Lario i Margalida Capellà, Madrid 13 de juny de 2015

L’enhorabona a tots els participants, finalistes i guanyadors d’aquests Premis Espiral! Moltes gràcies al jurat i a l’organització dels Premis Edublogs d’Espiral. És possible treballar d’una altra manera, els blogs ho fan possible i vosaltres, alumnes, ho heu demostrat! Moltes gràcies, alumnes i col·laboradors de la blogosfera El Fil de les Clàssiques! Avant!

7 thoughts on “Les baldufes Edublogs dels blocs de clàssiques de l’IPM

 1. Noelia Nistal

  XVI—VI—MMXV
  Bonum diem!
  Un dia magnífic, sense dubte! Com m’agradaria repetir un altre dia, encara que va ser esgotador, i els nostres peus ja no podien soportar-ho més! Encara que, com és comprensible, preparar aquestes coses és molt pessat i pot arribar a ser un mal de cap impressionant. Com m’acava de dir la Lucila en veure l’artícle, és alucinant com uns premis es poden convertir en un malson!
  Seguim, com sempre!
  Avant!

 2. Pingback: Baldufa d’or en els IX Premis Edublogs d’Espiral en la categoria d’Alumnes de Batxillerat! | Literatura grega a escena

 3. Pingback: L’Univers clàssic dels nostres mots, baldufa de plata als IX Premis Edublogs | L'univers clàssic dels nostres mots

 4. Pingback: Baldufa de bronze Alumnes de Secundària als IX Premis Edublogs d’Espiral | El fil del mite grec

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *