10 thoughts on “Tarraco viva, quin gran recorregut!

 1. irina

  Salve!
  He mirat el programa de Tarraco viva i hi ha un munt d’activitats relacionades amb els romans ja que Tarraco va ser una de les ciutats que van conquerir els romans!! Entre d’elles uns tallers d’astronomia. Té que ser molt interessant anar-hi ja que hi aprens molt fent els tallers o simplement veient com la gent hi participa.

 2. Andrea Balart

  Salve!

  Jo no he pogut anar a aquest festival però pel que es veu estava ple d’activitats interessants com unes que feien d’astronomia i mitologia. Jo he estat a Tarragona varies vegades, una d’elles al teatre l’any passat i a més de veure unes obres de teatre (el soldat fanfarró i les bacants)vem veure per fora la muralla que estava darrere del teatre i també vem veure els carrers. Tarragona va ser una important ciutat on els romans van deixar una gran petjada.

  Vale1

 3. Jose Maria Fernandez

  Salvee!!!

  El programaa de Tarraco i te una grandisima relacio amb el romans i te moltes activitats.

  valee!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *