Ja han passat quatre anys! FELICITER!

Quatre columnes

Ja han passat quatre anys d’aquesta aparició inconscient a la xarxa per felicitar les festes de Nadal i, per tant, El Fil de les Clàssiques ja té quatre anys!:

[youtube width=”550″ height=”450″]https://www.youtube.com/watch?v=0B569TzQZ4g[/youtube]

Les conseqüències d’aquesta gosadia ja tots les sabeu: el projecte digital El Fil de les Clàssiques i els seus blocs fills, Aracne fila i fila, i néts, així com l’aula virtual el Fil Moodle, xerrades com aquesta última de dissabte a València, etc.

PLURIMAS GRATIAS VOBIS AGO!

FELICITER, Fil de les Clàssiques, filadors i filadores per seguir-me cada dia, Joan Marc Ramos per haver-me iniciat en tot això, Chiron per haver-me ajudat a seguir el fil… No sé com serien les meves classes ara, si no hagués arribat a publicar aquest vídeo a la xarxa fa quatre anys, uns dies després d’haver fet el primer apunt al bloc? Hagués conegut els companys de Chiron personalment? M’hagués pujat al carro de les TIC, d’internet a l’aula, del treball i avaluació per competències, de la pràctica compartida, del treball cooperatiu, etc? El que fa un vídeo per felicitar les festes!

ANNUM NOVUM FAUSTUM FELICEM VOBIS PRECOR!

45 thoughts on “Ja han passat quatre anys! FELICITER!

 1. Ana Ovando

  Muchas felicidades, tampoco los demás sabríamos como serían nuestras clases sin conocerte, ni conocer el trabajo de tus alumnos, Margalida. Gracias por estos años de trabajo compartido en red.
  Enhorabuena a todos, espero que sigáis hilando y enredándonos mucho tiempo más.

 2. Margalida Capellà Soler Post author

  ¡Tan rápida como siempre, Ana! Los RSS funcionan bien pero también sé que formo parte de tu P.L.E. y de tu maravilloso afecto. Continuémos, pues, enredándonos en la red. Muchísimas gracias, compañera, amiga y maestra digital.

 3. arcos.carla2011

  jajajajajaj LIDA que guapaa!
  moltíssimes felicitats, et mereixes un premi!

  valeeee!

 4. Cristina Berjano

  Moltes felicitats 🙂 m’alegro moltissim Lida, tot el teu esforç i el de moltes persones ha servit! unpetooooo 🙂

 5. Miriam Pelegrina

  Moltes felicitats!
  Aquest fil ens ha aportat moltes coses, molts coneixements que desconeixia, és una manera molt bona per aprendre.

  Espero que sigui endevant i seguint ensenyar-nos!

 6. lourdes caparros

  Salve!

  Jo crec que hauriem de felicitar a la Lida, però també ha tots els alumnes que anem fent que aquest blog segueixi endavant..

  😀

  VALE!

 7. molina.rocio2012

  Moltes felicitats a tots els participants del fil de les clàssiques! I ja veuràs Lida, el blog perdurarà molts anys més! Enhorabona per tot el treball.

  Ave!

 8. Zicora

  Salveee.

  El Fil de les Classiques i Aracne Fila i Fila es per mi, sens dubte, la millor pàgina web del món!!!.

  Moltes Felicitats Lida!!!.

  Valeee.

 9. osorio.laia2011

  Feliciter!

  Que el Fil de les Clàssiques i Aracne Fila i Fila celebrin molt anys més! És tot un orgull pertànyer a aquest món dels aràcnids! Espero poder fer forces articles al llarg d’aquests dos anys.

 10. Laia Sácnhez Puerto

  Salve!!

  Moltes Felicitats per tot aquest projecte! N\’estic orgullosa de poder seguir-lo ampliant i milloran cada dia.

 11. zapico.ivan1220

  Molt guapa eehh que surts Lida, felicitats per la feina que has fet durant tots aquests anys i sobretot per tots els alumnes que han col·laborat amb tu.

 12. aviles.macia1220

  Salve!!

  Estic molt orgullosa de poder formar part d’aquest blog. és un blog que s’ha anat construint poc a poc i finalment al cap de quatre anys ha arribat fins aquí. Per el que he pogut veure ha sigut una participació tant teva Lida com dels alumnes. Moltes felicitats, estic molt contenta d’haver començat a unir-me al fil.

  Vale!!

 13. Eva Serrano

  Salve! Feliciter! M’alegro de que el bloc vagi endevant. Es una menera molt interessant d’aprendre. Espero que segueixi així molts anys i que altres cursos ho puguin utlitzar!
  Vale!

 14. Joan Marc

  Bé, potser seria un bon moment per deixar-me de fotre la culpa de l’invent. Diria que aquí, la que té ganes de marxa és la Margalida.
  Moltes felicitats i que en compleixis uns quants més, que tenint en compte que no ens podrem retirar mai, auguro noces de plata, d’argent…. i vés a saber!

 15. Margalida Capellà Soler Post author

  Com ets, Joan Marc! Sempre t’agrairé l’oportunitat que em vares donar i que jo vaig saber aprofitar en un moment molt difícil per a mi. De la mateixa manera, que jo agraeixo que els meus alumnes del nou institut de Premià hagin sabut aprofitar l’oportunitat de continuar un projecte que ja fa quatre anys que roda i que , a més a més, senten seu, la qual cosa m’afalaga moltíssim. Per molts anys a tots i a totes i moltíssimes gràcies per seguir el filat!

 16. Margalida Capellà Soler Post author

  Ευχαριστώ πολύ και Καλά Χριστούγεννα!

 17. Mireia Moral

  Salve!
  Feliciter!! M’alegro molt que el bloc segueixi endavant, i espero que duri molt més temps!
  VALE!

 18. sergio fernandez

  Salvee!

  Felicitats al Fil de les Clàssiques els seus quatre anys i pels que falten encara!!

  Vale!

 19. martins.erik1120

  Moltes felicitats Margalida per aquest quatre anys de treball! Espero que siguin molts més!

  Vale:)

 20. Marta Bautista

  Salve!!
  Moltes Felicitats Lida!!! Tant temps d’esfoç han valgut la pena per aquest 4 anys i que segur seran molts més!!!

 21. martinez.victoria2010

  Salve!!

  Moltes felicitats!M´ha sorprés que ja tingui quatre anys El Fil de les Clàssiques y l´Aracte Fila i Fila espero que vaguin cumplin molts més anys!. M´alegro moltíssim de formar part d´aquest blog i podem comentar en cada article que és va penjant aquí i espero poder anant comentant molt més . Felicitats Lida , molt bon treball i esforç per portar El Fil de les Clàssiques i l´Aracne Fila i Fila a bon port! 🙂

  vale!

 22. Clara

  Salve!

  Feliciter! Me’n alegro moltissim, espero que el bloc segueixi endevant durant molt anys més! 🙂

  Vale!

 23. Andrea Balart

  felicitats Lida pels quatre anys,espero que aquest bloc segueixi molts me´s anys1
  vale!

 24. gomez.luque2011

  Moltes felicitats Margalida, la veritat es que molts cops em penso que com t’ho farás per posar tantas cosas al fil, tants articles per que nosaltres aprenguem i comentem, perque fins i tot de vegadas penso que perqué tants deures de llatí.. jajajaa
  Però esperem que no només siguin 4 anys, siguin molts més! 😀

  vale!!!

 25. irina

  Felicitats Lida! Espero que el blog compleixi molts més, estic contenta d’haver pogut formar part d’aquest blog, espero poguer seguir coomentant en el blog.

 26. Sabina Cervero

  Salve Feliciter!
  Celebro que el blog continuï endevant i espero que segueixi així durant molts més anys, que pugui servir d’eina de treball per a molta més gent. Estic molt contenta de poder formar par d’aquest projecte, moltissimes felicitats per l’esforç i la dedicació abocades en El fil de les Clàssiques i Aracne fila i fila 🙂

 27. huete.victor1020

  Salve!!!
  Moltes felicitats per aquests 4 anys del fil de les clàssiques i esper-ho que siguin molts mes.

 28. alumnes llatí 4t Sant Hilari Sacalm

  Salue!

  Hem vist el teu vídeo i hem après moltes coses de les celebracions que feien els romans aquests dies. Moltes gràcies per compartir-ho! No t’imaginàvem així, tot i que hem sentit molt a parlar de tu.
  Felicitats pels quatre anys al capdavant d’El fil de les clàssiques!
  ANNUM NOVUM FASTUM FELICEM VOBIS PRECAMUR!

 29. Alumnes 2n Bat Sant Hilari

  Per demostrar que ets realment una persona (“i no un robot de creació de continguts acadèmics”) la Dolors ens ha passat aquest vídeo i hem trobat molt interessant el significat que donaven a cada aliment. També estem al corrent del que feien a les Saturnàlies en què els esclaus i els amos s’intercanviaven el paper (ho devien esperar tot l’any, els esclaus).
  Et desitgem a tu i a tots els aràcnids un bon Nadal i un feliç any nou 2012!

 30. Alumnes 1r Bat Sant Hilari

  Hola Margalida i aràcnids!
  En primer lloc, moltes felicitats per aquests quatre anys en els que heu omplert aquest blog de creativitat, entusiasme i voluntat. Gràcies per compartir-ho amb tots nosaltres.
  Avui hem recuperat aquest vídeo tot recordant com celebraven els romans el cap d’any acompanyats per la teva simpatía i capacitat comunicativa.
  El fet de poder col·laborar a l’aracne ens omple i ens fa sentir part d’aquesta gran teranyina clàssica.
  Des de Sant Hilari us desitgem a tots i totes molt bon Nadal i que comenceu aquest any que és apunt de començar amb molta força i energia per seguir teixint. Molta sort i una abraçada!

 31. Margalida Capellà Soler Post author

  Moltíssimes gràcies a tots i a totes per fer-ho possible! Bones festes! Hem de carregar les forces per continuar filant l’any vinent i l’altre…!

  Quina alegria, aràcnids de Sant Hilari! El Fil de les clàssiques, L’empremta… tota la teranyina és també vostra i, entre tots i totes, l’hem de fer més grossa. No sóc un robot! Per cert, com m’imaginàveu? Molt bon Nadal i molt bon any, Dolors i filadors aràcnids!

 32. Dolors Clota

  Margalida,

  M’hagués agradat que els haguessis vist la cara quan els he dit que avui, per ser el darrer dia, els faries la classe tu! Per a mi també és tot un plaer escoltar-te i encomanar-me de la teva empenta!
  Un plaer i un orgull formar part d’aquesta xarxa clàssica que s’estén cada cop amb més força!

  Molt bon Nadal i molt bon anys i, si s’escau, records a sa meua estimada roqueta!

  Una abraçada clàssica!

 33. Margalida Capellà Soler Post author

  M’has desvirtualitzat, Dolors! Espero no haver-los defraudat. Desitjo que així em sentim encara molt més propera.
  Sa nostra roqueta i sa sibil·la! Bon Nadal i molt bon any!

 34. aida.alvarez1220

  FELICITER FIL DE LES CLASSIQUES!!!!!
  Sincerament estic molt contenta de en aquest 4 any poder formar part de tot aixo. Lida ja t’ho he dit a la classe pero per si ho duptaves, estic encantada amb aquet bloc i amb el moodle! 🙂

 35. PaulaPla

  Salve!
  FELICITER Lida per aquests 4 anys i esperem que en siguin molts més!!!!!
  Bon any a tothom
  VALE

 36. eva perez

  feliciter Lida, per tot el treball, i per aquests 4 anys de el fil de les classiques, espero que siguin molts més anys!:)

 37. Elisa Moya

  Salve!

  En primer lloc, felicitats Lida per aquests quatre anys que segur que seran molts més, fer un bloc porta molt treball, i tu no tens un, sinó que en tens dos, que es doble treball, i per tant doble alegria, la veritat, mai havia treballat d’aquesta manera per Internet, es una molt bona manera d’aprendre.

  El Fil de les Clàssiques i Aracne Fila i Fila, són dos blocs molt educatius, però alhora molt divertits de mirar i de comentar, espero que tots els cursos que vinguin puguin gaudir d’aquesta eina de treball, que tant ens ha ensenyat a nosaltres.

 38. Erik Aparicio

  FELICITATS!!
  ajjaja m’ha agradat molt, actues bé davant d’una camara ee lidaa! jaja si senyoraa

 39. gene macias

  felicitats marga atrasades pero felicitats espero que sigen molt mes anysss!

  que grandes eres margaa!

 40. Margalida Capellà Soler Post author

  Gràcies, Gene! Celebro de tornar-te tenir a classe!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *