Praesentationes: una prova d’avaluació de llatí oral!

A llatí de primer, com cada any, ens trobem alumnes que ja han fet llatí a quart i saben totes les declinacions i verbs i alumnes que no saben res de res de llatí; però el que és cert, és que tots i totes aviat ens hem de presentar en llatí i fem un examen oral amb micròfon al davant. Aquest és el resultat. Hi ha algun error, però com jo sempre dic, errando discitur!

Carregant el player…

Ara que ja heu superat la prova, podeu veure i escoltar les presentacions d’altres cursos i anys: Colloquium, Discipularum praesentationes, Personalis charta audibilis

23 thoughts on “Praesentationes: una prova d’avaluació de llatí oral!

 1. Laia Sánchez Puerto

  Bonum diem!
  Crec que per ser els primers que fem estan prou bé, almenys el nostres, ja que mai em fet llatí.
  I crec que gravar-nos, es una manera de després aprendre més, i corregir-nos.

 2. Uxue Avilés

  Salve!!
  Estic molt contenta d’haver fet aquest treball, el primer diàleg que he fet en llatí, i pel que veig està bastant bé. Espero que al final de curs fagi un molt més llarg. He entés algunes coses dels altres. Em sembla molt bona idea per aprendre a pronunciar i també per aprendre noves paraules dels companys.

  Ave!!!

 3. osorio.laia2011

  Al principi resulta una mica vergonyós, però ha estat una experiència interessant.
  La Carla és única!
  Vale!

 4. Cristina Berjano

  Va ser molt divertit grabar les nostres veus, hem va agradar molt ja que és una altre forma de practicar el llatí i tal. M’agradaria fer més activitats com aquestes! Per cert la veu de la Carla, és genial 🙂

  Valete, Lida!

 5. lourdes caparros

  Em sembla molt divertida la veu que m’han posat 🙂 i la veu de la Carla sense paraules 😛

 6. Chaima Anza

  Ave!!
  Estic molt contenta d\’haver fet aquests diàlegs amb grups ,i haver-nos pogut escoltar en el mateix temps. Cada cop estem fent un pas positu amb el llatí, això es molt important perquè n\’hi companys de classe que mai no en fet llatí i gràcies els diàlegs i feina estàn aprenent molt com d\’altres. Espero poder fer més coses divertides sobre el llatí i d\’altres.

  Les veus en estat pro bé i la de la meva companya Carla, ha sigut molt divertida i ens ha fet passar molts bons minutss! Gràcies!!

  Vale!! 😉

 7. baga.laia2012

  Salve Lida!.

  Va estar molt bé grabar totes les nostres veus, sobretot la de la Carla, va ser la millor!
  Molt divertit, i amb les grabacions podem saber que hem dit malament, per poder corregir-ho

 8. Miriam Pelegrina

  Salve!!

  Va ser una mica vergonyos i encara mes quant no et sortia dir be aquella paraula que no et surt. A estat molt be grabar-ho aixi ens donem compte dels errors, pronunciació…
  I tambe una forma molt divertida d’aprendre i més amb la veu de la Carla!!

 9. Marta Serna Sànchez

  Salve!
  M’ha agradat molt fer aquesta activitat. Trobo que han quedat molt be les gravacions dels dialegs. Ha sigut una activitat divertida i es interessant poder escoltar el teu propi dialeg i veure en que es podria millorar. Espero que fem més activitats com aquesta.
  Vale!

 10. Hady Camara

  Ave Margalida!
  Aquest exercici de classe amb va agradar moltíssim, a part de riure molt també vam aprendre paraules i frases noves, encara que vam passar molta vergonya ja que davant de tothom i sabent que es penjaria en el fil … , encara no em reconec ni la veu, jajaja.

  Peró em va agradar bastant, espero repetir i del error s\’apren:)!
  Vale!

 11. martins.erik1120

  Ave!
  Molt bon treball i molt divertit, aixi s’aprén llatí i t’ho passes bé!
  Vale:)

 12. Eva Serrano

  Salve!
  Igual que el dialeg en video que hi ha penjat, aquest també és un muntatge àudio molt interessant i molt ben fet.
  Vale

 13. Andrea Balart

  Salve! està molt bé practicar diàlegs en llatí ja que parlant és com aprens més una llenüa, a més aquests diàlegs ens serveixen per fer la nostra presentació.
  Vale!

 14. irina

  Salve! està molt bé aquest video, són frases bastant complicades pero sembla que les han pronunciat molt bé. Havera si escoltant aquest video podem aprendre més frases llatines igual que hem fet amb el rap de les llengües.
  Vale!

 15. sheila

  Salve!
  Penso que grabar-nos parlant en llatí és una bona idea, perquè ens permet sentir-nos a nosaltres mateixos, i adonar-nos dels nostres errors, per poder-los corregir desprès.

 16. Ana Mª Falcón Durán

  Salve!

  Em sembla una molt bona idea el fet de grabar als alumnes parlant en llatí, ja que és una manera de escoltar-nos a nosaltres mateixos parlant i de si fem algun error poder corretgir-lo i així millorar. Jo hauré de fer el mateix amb els embarbussaments, espero que em surti igual de bé que a ells.

  Vale! 😀

 17. Margalida Capellà Soler Post author

  Segur que et quedaré molt bé! Ja tinc ganes de sentir-los!

 18. Jose Maria Fernandez

  Salveee!!!!

  Esta molt be precticar dialegs a classe han fet un bon treball i esta molt ben fet pero aquest video, són frases bastant complicades.

 19. Pingback: Salutatio en un xat | Aracne fila i fila

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *