Construint laberints: els més grecs!

Els alumnes de grec de l’institut Cristòfol Ferrer ahir, tal com ja s’havia anunciat, varen visitar l’exposició del CCCB Per laberints , la varen fotografiar amb mirada grega i varen participar en Construint laberints. Jutgeu vosaltres mateixos perquè jo no m’he pogut esperar a compartir-la fins després del pont quan apareixerà publicada a la pàgina del CCCB!

Moltes gràcies, alumnes, per respondre tan bé una vegada més a les meves iniciatives i per anar adquirint la tan preuada competència audiovisual! Molt bon pont!

8 thoughts on “Construint laberints: els més grecs!

 1. Sílvia Espinach García

  Han quedat molt millor del que vaig veure! M’encanten! La visita va ser molt interessant i, realment vam aconseguir perdre’ns pels laberints. Fer el muntatge, també va ser molt divertit. Va ser, en general, genial!

 2. Margalida Capellà Soler Post author

  Doncs, aquesta vegada no he tocat res de res! Moltes gràcies, Sílvia, per passar-te per aquí i deixar-ne constància! Quina llàstima que no surtis al making off, ja que no vas venir amb el meu grup. Celebro que t’agradés la sortida del divendres. Gaudeix del pont!

 3. florencio.09

  Ha sigut una molt bona experiència .Hem aprés molt sobre laberints i motologia grega. El treball final ha estat genial, ha sigut fructífer en tots els sentits, recomano la visita es un bon lloc per aprendre i disfrutar-ne dels llaberints.

 4. Cristina Álvarez Barraca

  Χαιρετε!

  Felicitats nois, us han quedat molt bé aquests muntatges audiovisuals! El del grup de la Sílvia, la You, el Rubén l’Eric i l’Oriol (em sembla que no em deixo ningú!) ja el vaig veure al facebook, i em va agradar moltíssim. Avui a classe he vist el de l’altre grup i el final ha estat el que més m’ha impactat i alhora agradat!
  Em sap greu no haver pogut assistir-hi…!!

 5. Chaima Anza

  Salve!
  Estic molt contenta per els nostres muntatges i taqmbé perquè hem colaborat tots a fer-ho. Ens ho hem passat molt bé.
  ESpero que l’excursió del divendres 17 sigui maca.
  Felicitats a tos els meus companys de classe a la meva mestre Lida i a mi mateixa!
  Vale;)

 6. Oriol López

  AVE!
  Increïbles els muntatges, es veu molt clar el mite i a la vegada és molt innovador. Va ser una molt bona experiència perquè ens ha mostrat un nou mètode de treball que tindrem en compte en el futur.
  Vale!

 7. Eric Andreu

  Els muntatges han quedat molt bé. A part que la vizita pels laberints va ser molt interessant, ens van ensenyar com millorar la nostre tècnica per fer fotos. Pel que fa al muntatge també va ser bastant divertit i educatiu, perquè també ens van ensenyar com fer un montatge fotogràfic amb cara i ulls. Els guies també van ajudar molt i van ser molt atents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *