El fil de les clàssiques rebrà divendres el premi Didascàlia XVI de l’Auriga

Divendres 27 de febrer a la tarda a Premià de Mar El fil de les clàssiques rebrà el premi Didascàlia de la revista Auriga en la seva XVI edició.  M’agradaria tant que m’hi acompanyéssiu en la recollida del premi (tal com ja us animava Teresa Devesa) que us he fet ad hoc un mapa perquè no us perdeu, tenint en compte que hi ha hagut un canvi en el lloc del lliurament del guardó:

 • A les 17’30 l’arqueòleg Ramon Coll ens obrirà i ens explicarà les restes romanes de Can Farrerons. Les restes romanes amb la seva planta octogonal romanen a sota dels carrers i dels nous edificis. Sigueu puntuals al costat de la caseta en la cruïlla Santiago Rusiñol i Enric Granados.

 • A les set al centre cívic (C/Esperança 19-21), després de la conferència de Pere Izquierdo “Món clàssic a Catalunya en temps de la II República”, El fil de les clàssiques rebrà el premi Didascàlia i l’alumne Roger Coch amb la seva professora, Roser Campi, de l’IES Mercè Rodoreda de l’Hospitalet de Llobregat, el premi Núria Tudela i Penya pel treball Antígones. L’enhorabona Roger, l’enhorabona Roser!

Des d’aquí, vull agrair a la revista Auriga que segueixi, després de setze anys, premiant la feina que els professors de clàssiques fem en les aules de secundària en els territoris de parla catalana. La meva ex-alumna de l’IES Cristòfol Ferrer, Alba López, va guanyar el Premi Núria Tudela i Penya 2005 amb el treball Astèrix més que un còmic que jo li dirigia; per tant, em sento doblement premiada i l’IES Cristòfol Ferrer també: 2005 Premi Núria Tudela i Peña, 2008 Didascàlia!

 Us hi espero! Sense vosaltres l’acte de llirament no tindrà sentit!

20 thoughts on “El fil de les clàssiques rebrà divendres el premi Didascàlia XVI de l’Auriga

 1. Marta Molina

  Margalida, jo també hi aniré! Ja ha passat més d’un any (crec) i segur que han trobat coses noves per allà dintre, així que portaré la meua càmera!

  Ens veiem divendres =)

 2. Margalida Capellà Soler Post author

  Quina alegria, Marta! Ja has vist que he posat el teu vídeo a Google maps de Chiron i en aquest mapa perquè tothom trobi les restes. M’han dit que hi haurà més llum, per tant podràs fer fotografies més bones i un bon treball, encara que jo ja no te’l puntuï l’espero. Fins divendres!

 3. Margalida Capellà Soler Post author

  Moltes gràcies, Santi! L’abraçada de part teva a Auriga serà donada. Com a guardonat en el xv edició del Didascàlia segur que la rebran amb molt d’afecte!
  Encara no podem aquí escriure en grec!

 4. Raquel

  Aqui, és on vam anar nosaltres, i està molt interessant, a mi veure tot el que hi havia dins em va agradar molt.
  Ad hoc-expressament.
  Aquest any els llatinismes se m’estan dunan molt millor, i surten en bastants llocs, llàstima que mai m’enrecordo després on els he trobat.
  Apartir d’ara em fixaré més..

  Jo recomano que vagin a veure-ho tot a Can Farrerons!!

  FELICITATS pels premis que està guanyant el bloc!

 5. verònica B.

  Qina gràcia Gali, poses el mapa i toot!
  aviaam si puc anar:) esperoo qe siii!
  petoons

 6. Àlvar

  Moltes felicitats des del Pentàgon de la bellesa, encantat per aquest tan merescudíssim premi que t’han (us han) donat!!!

 7. laia

  lidaa!
  moltiisimimees felicitats, perquè la veritat és que t’ho merexies , amb aquest blog que tens ehh 🙂 jajajja
  Bueno divendres no se si podré anar-hi a veuret però ho intentaré 😉

  vale!

 8. Margalida Capellà Soler Post author

  Moltes gràcies, Àlvar! Tu també l’has fet possible amb la teva participació!Em fa sempre molta il·lusió llegir-te!

  Espero, Laia, que puguis venir perquè si hagués premi per la persona que més comenta ben segur que te l’emportaries tu; per tant, també divendres et premien!

 9. rabab

  ave lida!!
  jo i la haya vindrem a veure com et donen el premi que et mereixes moltissim per aquest blog.
  felecitats

 10. Irena

  Avee lidaa:D
  Felicitats pel teu excel·lent blog que has creat:)
  alomillor pasaré per allà!
  valee.

 11. haja

  Moltes Felicitats Lida!!!
  t’ho mareixes.
  ja m’agradari gunyar un premi del teus jaja.
  tanire aveure,tambe et farè fotos posat molt maca xd.
  un peto molt gran!!!

 12. xavi martin

  yo no podre anar a animarte al centre civic pero els meus companys ya ho faran per mi XDDDDD esque yo tinc molt de treball i molt poc temps…

  tinc que acabar unes coses abans del divendres cabe perque tinc una convencio ._.

  bueno ens veiem(8)

 13. Margalida Capellà Soler Post author

  No t’hi amoïnis, Xavi! Moltes gràcies a tots i a totes que almenys teniu la intenció d’acompanyar-m’hi. Us hi espero!

 14. Camila

  Gali felicitats per tots els que dia a dia fem el bloc amb els nostres comentaris, però sobretot a tu que ets realment la que dia rere dia treballa per fer un bloc de qualitat i sobretot molt i molt didàctic!

 15. Isabel Fernández

  Ja fa molts dies que volia afegir-me a les felicitacions. La veritat que tant tu, Margalida, com els teus alumnes, sou un incentiu molt important per a seguir treballant en aquesta línia, molt més motivadora, engrescadora i que fa que l’aprenentatge sigui més ric i que arreli molt més.
  Als alumnes voldria dir-vos que imagino que prou bé sabeu la sort que heu tingut de viure una experiència així, que els “BONS PROFES” (en majúscules) no se’ls oblida mai de la vida i que vaticino, qual Pítia, que així serà. “Non omnis moriar!!”
  Aprofito aquest missatge també per donar-te les gràcies a la teva important contribució a la representació d'”Statuae” amb els meus alumnes. De moment només es pot veure el tràiler (que ha estat el meu projecte final del curs de vídeo) i estic en el muntatge dels dos grups que han fet l’obra. Al final vaig seguir els teus consells i vam dividir la classe en dos per fer la mateixa. Era més assenyat i més pràctic.
  En quent estiguin fets els muntatges t’ho faig saber, però no volia que trobessis l’enllaç al tràiler sense fer-t’ho saber.
  Moltes gràcies per tot!!

 16. Pingback: El fil de les clàssiques » Blog Archive » Turbo argentea d’Edublogs

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *