Dia de la dona treballadora

Avui 8 de març se celebra el dia internacional de la dona treballadora. Si no saps el perquè visiona aquest vídeo, te’l recomana una dona treballadora que concilia la seva vida laboral amb la familiar. Per molts anys! 

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/O-kqbwNLSLA" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

12 thoughts on “Dia de la dona treballadora

 1. aziza

  pobre dones, tant joves que eren, per això el color de la dona es el lila, vale vale… la música que es elegit ha estat trista i a la vegada emociona però molt maca, viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisca les dooooooooooooooooooooones
  feliz dia de la dona margarida!!!

 2. Bouchra

  Penso que la vida està plena d’injustícia i al llarg de la història s’ha discriminat molt a les dones però segurament aquests ignoren el valor de la dona.La dona és l’educadora de les generacions,és la mare(l’origen de la vida) és la germana, la muller.. en definitiva ho és tot i com es diu ”detrás de cada gran hombre hay una gran mujer” encara que no treballi simplement perque ho sigui

 3. Raquel Martos

  Sempre s’han discriminat a les dones, pel simple fet de ser dones, cosa que no és justa. S’hauríen de valorar molts més, ja que elles sempre treballen a casa, i on sigui, si només treballaven a casa era perquè els homes tampoc les deixaven fer-ho.

 4. Agustina Vallejos

  Fins avui no savia el perquè el dia 8 de març era el dia “de la dona treballadora”.La canço es una mica trista i sincerament fa ganes de plorar, per tot el que va passar aquell dia, el que van tenir que suportar aquelles dones, la impotència que van arribar a sentir al veure com es cremava tot i elles no podien fer res.
  Però veig que està molt bè que hagin proposat que aquest dia de la dona fos una protesta contra la guerra, la fam i la pobresa en que vivìa la classe obrera i en particular les dones.

  M’agradat molt aquest video!

 5. Pingback: El fil de les clàssiques » Blog Archive » Dia de la dona treballadora: Teano

 6. omaima 3r B

  Feliç dia de les dones per a totes les dones del mon!!!!!!

  Les dones an sigut discriminades, maltractades,…al llarg de lña istoria i fins abui dia (be, ara tot aixo esta millorant en molts paÏsos)
  Anexos: En el mon dels musulans(encara que per els que no ho son els i sembli que no)la dona es la mes valuosa, per a Ahlla, i a de ser molt ben tractada… es veritat que en aguns paisos musulans o arabs les dones an sigut mal tractades pero aixo pasa per que aquesta gent es analfabeta , no segeix la religio… i es pensen que els homes son superiors a les dones i no.no i no aixo no es aixi…

  ya deixare mes informacio sibre aixo i el paper de la dona en el islam…
  dew

 7. Cristina Álvarez Barraca

  Malgrat que les dones moltes vegades hem tingut dificultats per a que sen’s valori pel que som, éssers humans, amb les mateixes igualtats que els homes, hem aconseguit finalment que ens tractin com a tals!
  Pel fet de ser dona, temps enrere (pero no massa, ja que deu fer uns 50 anys aproximadament que passa només) sen’s infravalorava. Potser no tenim la mateixa força que un home, però ganes d’aprendre i millorar dia a dia no ens en falten!
  Avui és el nostre dia, felicitats a totes nosaltres!

 8. Sílvia Espinach García

  És una història brutal, no en tenia consciència d’aquest fet i realment m’ha deixat impresionada. Aquest apunt m’ha recordat a una de les meves pel·lícules preferides de quan era petita, Mary Poppins, on la mare, era partidària del sufragi femení. He pensat que estaria bé recordar, avui, aquelles dones que, com les obreres de Nova York, van lluitar pels nostres drets reclamant el sufragi universal. Perquè sembla mentida, però, la lluita ha estat i continua sent dura, perquè fa relativament poc que la dona disposa de tants drets per igual i, encara, malauradament, la societat és masclista. Perquè no som el sexe dèbil comparteixo aquest vídeo: http://www.youtube.com/watch?v=L5ChxaZcUw4

  Feliç Dia de la dona treballadora a tots i a totes.

 9. Eric Andreu

  Realment no sabia l’origen d’aquest dia, i la història m’ha conmocionat una mica. Les dones només es rebelaven per obtenir unes condicions millors, i moltes van acabar morint per lluitar per una mica de condicions humanes.

  Inevitablement m’ha recordat, quan deia que moltes dones es tiraven per no ser cremades per les flames, a les catastròfiques imatges del 11 S, que per culpa d’aquell fet es va iniciar una guerra, i menys de 100 anys abans havia passat un fet semblant, i tot i coneixent això, encara ara hi ha gent i homes que maltracten a les dones i les desprècia simplement per ser dones.
  És realment indignant.

  Bé, a totes les dones del món, feliç dia, us el mereixeu!!

 10. Rabab

  Salve
  Crec que desde l’antiguitat les dones han estat discriminades amb més o meny mesura depenen del país o la religió que practiquis.La dona sempre ha estat infravalorada potser com diu la meva companya Cristina no tenim la força dels homes però tenim moltes ganes d’aprendre i fer-nos valer com a persones que sóm.
  Per aixó moltes felicitats a totes les dones d’arreu del món!!

 11. stefanny

  Felicitats a totes les dones treballadores i no trabajadaras, per aquest dia tan especial per ellas.En aquest segle tan avançat que estem encara no ens valoren com haurien de valorar o com igual, depende.No tenim igualtat en certs aspectos.Espero que aquesta situació acabi ja perquè tots som iguals siguem negres, Blancs, blaus, verds, dones o homes, nens o nenes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *