Repàs de mitologia

Per repassar el tema de mitologia, feu les activitats interactives que proposa el company Marià Betriu a  Religió grega:

. Déus i deesses

. Herois i monstres.

No us oblideu de  deixar-me un comentari.

8 thoughts on “Repàs de mitologia

 1. Mehal El Hinchi

  Les activitats dels “déus i deesses” en general són fàcils de fer, encara que he comès alguns errors. (Un entre molts ee! ^^) En canvi les activitats de “Herois i montres” són més complicades perquè encara no ho hem treballat a fons.

 2. Marta Molina

  Aquestes activitats ajuden molt a conèixer els diferents personatges mitològics de l’Antiga Grècia. Serveixen per repassar la mitologia d’un examen d’una manera entretinguda.

 3. Joana

  Ja he fet tots els exercicis i la veritat m’ha semblat una cosa molt entretinguda i fàcil d repassar la mitologia.
  En la meva opinió no eren molt difícils i el que més m’ha agradat són els exercicis en què s’han de relacionar les estàtues amb conceptes o personatges. És una manera real d’aplicar la mitologia

 4. Xavi Arriazu

  Crec que són uns exercicis molt entretinguts i facilets que van molt bé per repassar la mitologia ja que t´ajuden a recordar coses que potser se t´havien oblidat.

 5. andrea gonzalez

  En el meu cas com en tota la matèria m’han costat una mica però és qüestió de posar-se amb el llibre i anar fent. El que més em costa de fer és això dels comentaris…

 6. Sandra Delgado

  En general, els exercicis estan molt bé, et fan recordar les coses que mínimament tenia al cap. Estan molt ben fets i a més són molt entretinguts.
  Són molt recomenables a l’hora de tenir fresca la mitologia encara que el tema dels heroïs com no s’ha tocat molt, m’ha sigut més díficil.

 7. sara

  M’han agradat aquests exercicis, està molt bé que hi hagi això perquè així podem repassar el que hem estudiat d’una manera bastant divertida.

 8. sara

  M’han agradat bastant aquest exercicis perquè ajuden moltíssim. Van molt bé per repassar tot el que hem estudiat a classe, es una manera de repassar divertida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *