Valoració setmanal(13-17 abril de 2020)

Bé avui ja hem arribat al divendres, i cada divendres hauràs de valorar la setmana. Pots escriure el que vulguis; que és el que més t’ ha agradat de les tasques de la setmana, , el que menys, que t’ agradaria haver fet  més, que t ha costat més  i menys,,,,i el que vulguis ).No serveix res ni tot., cal escriure.

3 pensaments a “Valoració setmanal(13-17 abril de 2020)”

 1. El que més m’ha agradar els problemes de matemàtiques, Medi Natural ho vaig trobar difícil i hauria volgut una altra fitxa d’ anglès.

 2. El que més m’ha agradat ha sigut els problemes de les matemàtiques eren bastant fàcils però llargs, el que meys ha sigut angles.

 3. Aquesta setmana m’ha agradat molt.
  El que més em va agradar va ser català.
  El que menys va ser l’ anglès
  El que més em va costar va ser matemàtiques.
  El que menys català i naturals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *