Valoracions de l’ Empaitagrills i la noia de la Lluna

Alguns alumnes han fet la seva valoració sobre el llibre, ” L’ Empaitagrills i la noia de la Lluna ” . Vet aquí algun d’ ells :..

Valoració de l’ Oscar ( 6è curs)
L’Empaitagrills i la noia de la Lluna m’ha agradat perquè et deixa molt intrigat : vols saber que passarà amb Quel ,què passarà amb Laura, què farà en Roger….El que més m’agradat és la història de la Laura.
El personatge que més m’agrada és en Quel perquè és molt lluitador.El paisatge també m’ ha agradat . M’agrada molt Menorca per la platga i el mar .La part del llibre que canviaria és la mort d’en Quel perquè no mereic morir i jo hagués fet que quan Roger deixa anar el vell mari al mar en Quel es reucuperés .
El recomanaria perquè és un llibre que barreja els sentiments com l’ amor, l’ amistat, l’ agraïment…amb l’ aventura i la natura

Valoració del Pau ( 4art curs )
L’Empaitagrills i la noia de la Lluna m’ha agradat molt perquè és un llibre on hi ha acció,s’explica una història bonica…
El que més m’ha agradat ha sigut quan en Roger va anar a buscar vells marins per salvar en Quel.Els personatges que m’han agradat més han sigut :en Quel i els vells marins.En Quel perquè és valent i amable; i els vells marins perquè són criatures indefenses.
Els llocs on passa l’acció m’han agradat perquè ara conec més Barcelona,Menorca…
El que canviaria de la història és el final.Faria que en Quel no morís i que el Roger es quedés a viure a Menorca per anar amb el Quel a pescar.

Valoració de l’ Ainhoa (3er)
L’ Empaitagrills i la noia de la Lluna m’ ha agradat força perquè és un llibre que parla d’nen que es diu Roger i viu a Menorca i allà coneix a un pescador que es diu Quel i es fan molt amics.El que més m’ha agradat ha sigut quan el Roger torna a Menorca perquè vol tornar a veure a en Quel i ajudar-lo a trobar un vell marí .
El personatge que més m’agrada és en Quel perquè és molt fort i molt bona persona. M’agrada molt el lloc on ha passat aquesta història, Menorca , perquè penso que és una illa força tanquil·la i bonica .
Jo , el que canviaria , és que en Quel no morís. Que es curés i que anés a pescar sempre amb en Roger .

Valoració del Roger ( 5è )
L’Empaita grills i la noia de la Lluna m’ha agradat força perquè explica una història molt interessant sobre un noi de 8 anys que es diu Roger i que coneix a un vell mariner que es diu Quel el qual li explica una história molt bonica iinteressant sobre elsvells marins.
El que més m’ha agradat del llibre és quan en Quel li explica al Roger la llegenda dels vells marins i de les dones de la Lluna , perquè és la part on es desperta el meu interès per la història. El personatge que més m’ha agradat és el Roger perquè és un nen aventurer perquè tot lo que estigui relacionat amb l’aventura m’agrada molt.
El lloc on passa l’acció m’agrada perquè Menorca és una illa molt bonica ,hi han moltes cales on en un passat hi havia vells marins, potser.
Per acabar ,no canviaria res de la història perquè m’ha agradat molt com acaba.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

 
Go to Top