Records de l’ escola

Em dic Pau, vaig neixer a Barcelona el dia 27 d’agost de 1999 a dos quarts de tres. La casa on vivim era una granja de pollastres i guatlles. Quan tenia dos mesos la meva mare em va portar a casa d’una amiga seva mentre ella anava a l’escola a treballar. Quan ja tenia 1 any em va portar a una guarderia que s’anomena Patufet, ja que ella treballava a l’escola del costat. Quan tenia tres anys vaig venir a l’escola de Cubells. A Cubells hi havia molts nens, dos d’elles eren les meves germanes. La meva germana gran, la Meritxell, tenia vuit anys i la petita, la Neus, cinc.

Tenía una professora que es deia Agnès. Vaig tenir a l’Agnès fins als 6 anys. L’Agnès era una bona professora tot i que sempre estava enfadada. Des dels 6 anys fins als 10 vam estar amb la Gemma. La Gemma era  una  bona professora.

Vaig fer la Primera Comunió el 29 de Juny del 2009, el dia del meu sant, quan tenía  9 anys. Als 10 anys la Gemma i l’Agnès van marxar de l’escola. Des dels 10 anys fins ara estic amb l’Andreu, un professor bastant bó. Amb l’Andreu fem moltes coses diferents, algunes m’agraden molt i d’altres no tant.Ara , que ja som a finals de maig , espero  que arribi l’ estiu  i a l’ any  que ve, començar a l’ Institut de Balaguer.

Pau

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

 
Go to Top