Hi havia una vegada una guineu que tenia el cau en un bosc .Era  prima i baixeta ja que de petita era la més jove de les seves germanes  . Tenia els ulls marro -mel  i les potes curtes. Era de color taronja . Era simpàtica  i amable . sempre disposada  a ajudar
Un dia va  sortir  a buscar menjar. Quan feia una estona que intentava caçar algun conill ,de sobte van aparèixer tres llops que sempre la molestaven .

Van començar a mossegar-la i al cap d’ uns instants se’n van anar corrents i la van deixar ferida. Una altra guineu que passava per allà i que també estavaa buscant menjar va veure que estava ferida. La va portar al seu cau per curar-la. L’altra guineu va llepar-la una estona i la va deixar descansar.
Al cap d’uns dies la guineu , ja força recuperada ,es va aixecar ,i es va sorprendre. Li va donar les gracies.
Les dues guineus van decidir cridar a altres guinees.
Totes les guineus del bosc  van decidir marxar i així els llops no les van molestar més.
Van anar a un altre bosc molt llunyà.

NOM:Elisabeth
DATA:26/5/23
CURS:4rt