Fa uns dies que he encetat l’ús d’una nova eina per complementar el meu treball de recerca: l’enquesta. Aquesta, l’enllaç de la qual deixo aquí, consisteix en un formulari amb preguntes bastant senzilles que demanen l’opinió de l’enquestat sobre diferents aspectes de la reconstrucció històrica, de manera entenedora. El problema és que algunes preguntes (poques), demanen una resposta massa subjectiva, de manera que he habilitat un espai on podeu expressar el vostre punt de vista.

El que també un es pot preguntar és: i si no sé què és la reconstrucció històrica? Això té fàcil resposta. Per començar, qui no la coneixi pot fer una ullada al meu bloc, concretament a la pàgina “La reconstrucció històrica“, on hi ha tot el que es pot necessitar per fer el qüestionari. A més, dins del mateix formulari ja faig una síntesi del que hi ha al bloc, de manera que és fàcil obtenir el context necessari per fer l’enquesta.

Agrairia que la fes el major nombre de persones possible, ja que com més respostes hi ha més rellevància i veracitat tenen les enquestes.