Presentació

Aquest Treball de Recerca, com ja s’explica a la pàgina “Qui sóc”, tracta el tema de la reconstrucció històrica clàssica a nivell català i internacional, de manera que el seu objectiu és conèixer detalladament la situació d’aquest fenomen tan a l’alça aquests últims anys. El treball es basa, principalment, en els festivals d’època romana, ja que n’hi ha molt pocs que recreïn el pas dels grecs per les costes del Mediterrani.

El Treball de Recerca es presenta en format bloc, de manera que és més visual i perenne. A més, la xarxa és un món obert que permet tenir un currículum digital, que és el primer que es troba si es busquen referències sobre una persona. Per tant, crec que és el model més adeqüat a les característiques del meu projecte, i, un cop presentat el treball, puc continuar l’activitat del bloc com a manera de divulgar la meva passió per la història i la reconstrucció històrica

L’objectiu principal del treball és investigar l’estat de la reconstrucció històrica clàssica a Catalunya en comparació amb la resta de festivals de la mateixa modalitat a la resta d’Europa, com una manera de conèixer les diferències, mancances i punts forts de cada tipus de reconstrucció del nostre passat romà. D’aquesta manera es pot aconseguir una visió objectiva i documentada de “l’estat de salut” de la reconstrucció històrica, que ens permet explicar al públic les característiques de cada grup i festival.

Pel que fa a l’estructura interna del bloc, aquest té tres parts principals: grups (de difusió cultural o de reconstrucció històrica),  i festivals. A cada apartat s’expliquen les característiques d’una mostra representativa dels diferents grups i festivals, de manera que a l’hora de fer una valoració final es tingui prou informació per treure conclusions encertades. A més, hi ha altres pàgines com la bibliografia i webgrafia, a part dels enllaços als llocs web de tots els organismes que es citin al llarg del treball, per si el lector vol més informació sobre el tema.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

 
Go to Top