Finalistes i guanyadors videoart “Dones, arbres i poesia” Sant Jordi IPM 2022

Reunit el jurat, format pel professorat del Departament de Català i Clàssiques, el dijous 7 d’abril, va decidir concedir el primer premi ex aequo als alumnes de 2n d’ESO del professor Cristian Peralta, Noa, Jan i Júlia, per la qualitat dels seus videoarts “Avui” de Cèlia Viñas i el “Magraner” d’Anna Aguilar Amat, poemes inclosos en el llibre Dones, arbres i poesia de Voliana Edicions. A partir d’ara ja formen part de les nostres rutes poètiques.

L’enhorabona a tots els participants i d’una manera molt especial als finalistes i guanyadors d’aquest primer concurs de Videoart Dones, arbres i poesia

.
Bona Diada de Sant Jordi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *