El alumnes de Cultura Clàssica de 4t de l’ESO estrenen taller al MEP

Filar, teixir i tenyir a l’època romana al MEP

Els alumnes de Cultura Clàssica de 4t F han visitat el Museu de l’Estampació de Premià de Mar uns dies abans de la Nit dels museus.

Han pogut gaudir de les explicacions de Ramon Coll a l’exposició Arqueologia de Premià i a l’exposició Jocs i joguines a l’antiguitat.Després han pujat a l’obrador del museu i han estrenat el taller Filar, teixir i tenyir a l’època romana. Tota una experiència!

Gaudiu dels museus!

One thought on “El alumnes de Cultura Clàssica de 4t de l’ESO estrenen taller al MEP

 1. Sara Millàs

  Amb va fer molta il·lusió la escusior ja que no em sodir més en tot el curs.
  La primera part em va semblar molt interessant i en Sr.Coll es va esxpicar molt bé ,Toti que abegades no sabia de què palabe per què parlava de cosa que es pensava que ja sabíem i no en a ensenyat al tema.Toti axor si li pregunta ell to explicarva sense problemes , axir que és una oportunitat per saber més i o fa molt interessant.
  La oputunita de poder veure la jugins de la antiga Roma es molt inderes ,en alguns àmbits no som tan diferents dels de la nostra infància.
  La segona part a de la roba va se interesan pero crec que ens podia explicar més com es fan els colors i meins la part de com anaven vestits i la preguntar de imperi romà ja que a 4 de eso i d’en la calse de humanístic a questa part està més que estutiada i moltes cosa en la poden explica a calses.
  M’agradaria que ens agradin explicar més la part de colors i la barex menys a les preguntas de imperi romà, i haver dedicat més temps al taller .
  Al taller hi han ativitas una mica infentils com la de las fotos o la de busca el pots de las càrrecs de colors.Jo em pensava que teniriem algo i va se una mica decebrà,a mes crec que auria esta bé tatica més temps al taller que a la explicación per què al taller no el podem fer a clase i la explicació si i el més interessant de aquestas experiència és fe la cosa que no podem fer al institut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *