Moltes gràcies!

Moltes gràcies! Aquesta Lida amb diccionari de grec i amulet romà m’ha encantat!

Lida

Després de més de deu anys de Clàssiques digitals a l’IPM, tanquem aquest curs tan sui generis amb una menció honorífica de DRET UPF per Iustitia, una menció extraordinària EsdeLibro per El vol de Cenis i una baldufa de bronze d’Edublogs per A cada passa referents clàssics.

Molt bon estiu!

3 thoughts on “Moltes gràcies!

  1. Margalida Capellà Soler Post author

    “…a través de l’edició de Teide, Narracions de mites clàssics, adaptació de les metamorfosis d’Ovidi a càrrec de Margalida Capellà, alma mater d’El fil de les clàssiques que ha anat teixint arreu del territori un tapís magnífic que ha posat en persones que dia rere dia sembrem la passió pel nostres avantpassats grecs i romans.” Dolors Clota, Estiuejant, L’illa del Ter

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *