Celebrant el desè aniversari del nostre centaure: feliciter Chiron!

DSCF3426

Desè aniversari de Chiron. Chironians a Madrid (Mertxu, Olga, Ana, Sebastià, Jose, Margalida i Lluís)

Las cuatro chironianas, en el Museo Arqueológico Nacional (24.9.16)

Comida del 10º aniversario. Madrid, restaurante Dionisos, 24.9.16

Aquest cap de setmana a Madrid ens hem trobat alguns dels chironians per celebrar el desè aniversari de Chironun portal de professors de clàssiques per a professors de clàssiques. Amb tristesa i alhora amb satisfacció per la feina feta i compartida a la xarxa hem actualitzat els temps verbals a l’entrada de Chiron a la wiquipèdia. Ja han passat deu anys i a l’era d’internet és gairebé una eternitat!

Ha estat un plaer haver format part d’aquest grup de professors de llengües clàssiques d’arreu de l’estat espanyol, que ha estat pioner en la incorporació dels recursos de la web 2.0 a l’aula. Decimo anno a Chirone condito, Chiron ha deixat d’existir com a associació, ara ja no té sentit (ara cal aplicar la metodologia a l’aula!), però en canvi la tasca feta, oberta encara a la col·laboració, perquè tots som Chiron, i l’amistat digital primer i desvirtualitzada després em deixen un record inesborrable en les meves classes i en la manera de concebre l’educació perquè ja no podem ensenyar com ho fèiem abans i, de fet ja no recordo com ho feia abans que Sebastià Giralt em convidés a formar part activa de Chiron i conèixer a Mèrida el nostre president, Carlos Cabanillas; a Girona, el nostre secretari, en Lluís Inclán;  Ana Ovando, Álvaro Vilariño, Jose, Olga, Jerry, Mertxu, Rodrigo, Sergi, Carlos Viloria, Manuel… a les Jornades de Cultura Clàssica de Sagunt, Santiago de Compostel·la, Mèrida, Barcelona, …

 [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fvnown7CT08[/youtube]

El 2011 la SEEC va concedir a Chiron el Premi a la Promoción y Difusión de los Estudios Clásicos.

Diploma

Chiron (Jose, Margalida, Carlos Viloria, Sebastià, Álvaro, Luis i Rodrigo) a les III Jornadas de Educación Educativa en el aula de clásicas, Valladolid (març de 2012)

2016-09-24-PHOTO-00000048

Gràcies, chironians, per haver-me ensenyat tant de la web 2.0, de compartir a la xarxa…! Feliciter Chiron!

3 thoughts on “Celebrant el desè aniversari del nostre centaure: feliciter Chiron!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *