Aquest Sant Jordi: Microrelats inspirats en el passat romà de Premià al Facebook

Ja has escrit al mur del grup del Facebook de la Biblioteca Martí Rosselló de Premià de Mar el teu microrelat inspirat en el passat real o fictici d’aquesta vil·la marinera de nom romà amb els balnea octogonals del jaciment de Can Ferrerons.

Aquest any en el certamen literari de Sant Jordi, a més del concurs tradicional en prosa i en vers, s’ha optat per les noves literatures i així ho feia saber la directora de la Biblioteca Martí Rosselló, Marta Romera,  a Premià notícies de Ràdio Premià de Mar.

Espero amb candeletes llegir les vostres microliteratures d’inspiració romana. El microrelat més votat rebrà el segon premi, el primer el triarà un jurat local.

microrelats

8 thoughts on “Aquest Sant Jordi: Microrelats inspirats en el passat romà de Premià al Facebook

 1. Chaymae Zaouaghi

  jo crec que tots els microrelats estan molt be, son histories sobre temes diferents pero tots amb el mateix objectiu de poder fer microrelats divertits amb una finalitat de saber mes de la vida que tenien els romans en les seves petites vil·les., sobre tot aqui a Premià de Mar

 2. Pingback: Aquest Sant Jordi: Microrelats inspirats en el ...

 3. Andrea Torrente

  Salve!
  He visitat el mur del Facebook i la veritat és que tots els microrelats m’han agradat molt. És molt interessant que tots estiguin ambientats al nostre poble, Premià de Mar.
  Per tant, trobo que són molt originals ja que tots són diferents però amb un objectiu comú; intentar representar com vivien els romans a aquella època.

 4. Pingback: Bona diada de Sant Jordi! | El Fil de les Clàssiques

 5. Biblioteca Martí Rosselló Post author

  Hola, us comuniquem que ja s’ha tancat el període de votacions dels vostres relats i el guanyador al premi de popularitat és l’Arnau Lario. Us recordem que l’entrega de premis es realitzarà aquest diumenge dia 27 a les 12h al Teatre l’Amistat. Moltes gràcies a tots per participar!

 6. Rebeca Barroso

  Salve!!!!

  Moltes felicitats Arnau per ser el guanyador del microrelats, considero que has fet molt bona feina, ja que has redactat molt bé i has tingut molta imaginació. També felicito als meus companys pels microrelats encara que no guanyessin.

 7. Marta Gallardo

  Salve!

  Felicitats als participants i al guanyador, l’Arnau, que va saber redactar-ho bé. Aquesta tasca trobo que va ser original i bona per utilitzar tots l’imaginació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *