Llegir els clàssics té premi! Feliciter #yoconozcomiherencia Institut Premià de Mar 2014!

amuprolag2014

Llegir Anacreont, Nossis, Catul, Garcilaso de la Vega, Espriu,… i muntar-ho tot en un vídeo enregistrat i editat per alumnes de batxillerat per tal de participar en Yo conozco mi herencia, ¿y tú? ha portat el tercer premi a l’institut Premià de Mar. Són 50 euros per invertir en material de l’àrea de clàssiques però el millor premi és la unió d’uns joves reivindicant la nostra herència en una tasca col·lectiva entre diferents nivells des de 4t d’ESO a segon de batxillerat. Moltíssimes gràcies a tots i especialment a la Judit Giménez, alumna de Grec i de Llatí de 1r de batx.D! Feliciter, discipuli discipulaeque! Enhorabona als organitzadors, a tots els participants i especialment als premiats en primer i segon lloc!

Imatge de previsualització de YouTube

15 thoughts on “Llegir els clàssics té premi! Feliciter #yoconozcomiherencia Institut Premià de Mar 2014!

 1. Pingback: Llegir els clàssics té premi! Fel...

 2. Zícora

  Salve.

  Enhorabona pel premi!. El vídeo va quedar molt bé i se sobre mereixia ser un dels guanyadors. De fet, crec que és una manera molt original i creativa de donar a conèixer i divulgar els clàssics a la gent i fer-los adonar de la importància que tenen avui dia, ja que podem trovar-los en gaire bé tots els àmbits.

  Vale.

 3. Clara Serrano

  Va ser una molt bona experiència! El vídeo va quedar molt bonic i a l’hora de gravar-ho jo no tenia ni idea de què era per a participar en un concurs, si ho hagués sabut, jo i els meus companys, ho hauríem fet molt millor!, però tot i això, ho hem fet molt bé, i per això hem guanyat el tercer premi.
  OLE OLE Y OLE! jajajajaja 🙂

 4. Maria Mayor

  Salve!

  Moltes felicitats a tots els meus companys que han participat en aquest projecte! A mi em va agradar molt el video i crec que tots es van esforçar molt.

  Vale!

 5. Alina Roman

  Moltes felicitats als meus companys que han realitzat aquest gran treball , ha costat però els ha sortit molt be , jo no vaig participar però si ho haguès sabut també haguès participat perquè haguès sigut una bona experiència ! Bueno, felicito una altre vegada perque hem quedat en 3a posició i això està molt bé !!!

 6. Marta Gallardo

  Salve!

  Felicitats a tots!! Especialment als que hem participat i a la Judit i a l’Àlex per tot l’esforç que han fet en montar-lo. Realment ha quedat molt maco, encara que molts de nosaltres no sabiem que era per un concurs, tot i així hem quedat en tercera posició!
  Ha sigut una experiència agradable i alhora divertida, amb una idea força original.
  Vale!

 7. camil.arigon

  Doncs jo crec que haurien d’haver guanyat el primer premi!! Encara que segur que el que va quedar primer també s’ho mereix. El vídeo va quedar genial, felicitats a tots els meus companys que van participar!!

 8. Rebeca Barroso

  Salve!!!!

  Moltes felicitats als meus companys que han participat especialment a la Judit i a l’Àlex pel muntatge del vídeo, ja que fer-ho requereix molta estona i esforç. Personalment a mi el vídeo em va agradar molt, ja que va quedar molt original i molt maco.

 9. Margalida Capellà Soler Post author

  ENHORABONA, alumnes participants i alumnes editors del vídeo!

  Murcia, 10 de junio de 2014.
  Estimada Margalida Capellà Soler

  Es un placer para nosotros comunicarle que has recibido el TERCER PREMIO en el concurso de Vídeos “Yo conozco mi herencia” 2014, iniciativa que surgió con el fin de promover el aprecio por los textos de los clásicos grecolatinos en particular y de las Humanidades en general. Como sabe, han participado en este evento, celebrado el 14 de febrero de 2014, centros de toda España, Europa y América, y es nuestro deseo que este evento se consolide en años venideros como una celebración de nuestras comunes raíces culturales.

  El premio, en cualquier caso, a duras penas refleja el enorme mérito con que los profesores de su instituto han afrontado no sólo la celebración del evento sino su posterior grabación y edición, en períodos de tiempo muy ajustados. Agradecemos a todos los que han colaborado de un modo u otro en este esfuerzo por mantener la dignidad que, como esta iniciativa pretende demostrar, debe tener el estudio de nuestra herencia clásica.

  En breve, nuestro compañero y vocal de AMUPROLAG le hará llegar una tarjeta regalo de AMAZON por valor de 50.00 euros, que el Departamento encargado de coordinar la lectura podrá gastar durante el 2014.

  Le ruego transmita esta felicitación y nuestro agradecimiento a los profesionales de su centro educativo.

  Atentamente.

  Mª Teresa Beltrán Noguer Rosa Almaida Martínez
  Presidente de la SEEC (Sección Murcia) Presidente de AMUPROLAG.

  Lorena Lorente García Diana de Paco serrano
  Organizadoras del evento “Yo conozco mi herencia”

 10. Pingback: Jo conec la meva herència, i tu? | El Fil de les Clàssiques

 11. Pingback: També som Antígona! | Literatura grega a escena

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *