Euroclassica: Gold, Silver and Bronze Medal

Els alumnes de Grec, per primer cop, i els de Llatí del nostre institut varen fer dia 8 de gener  l’examen europeu The European Certificate for Classics (Elex and Egex) i han obtingut molts bons resultats, alguns fins i tot, or i una beca de 100 euros (40 o bé 39 punts) per participar a l’escola d’estiu Academia Saguntina.

Enguany el certificat d’ECCL-EUROCLASSICA porta el segell de EDL (European Day of Languages ) del CONSELL D’EUROPA.

SILVER MEDAL GREEK (2 alumnes)

foto 1

GOLD, SILVER And BRONZE MEDAL LATIN (4, 10 i 9 alumnes respectivament)

foto 3

 

Feliciter, discipuli discipulaeque!

7 thoughts on “Euroclassica: Gold, Silver and Bronze Medal

 1. Marina Cañas

  Moltes felicitats a tots per haver aconseguit aquets diplomes! Segur que heu fet tot molt bona feina per aconseguir-los, segur que esteu molt orgullossos!

  Vale!

 2. irina

  Moltes felicitats a tots els alumnes de grec i llatí per haver aconseguit el certificat europeu!!

  Jo els he fet els dos- El de llatí m’ha semblat força fàcil, mentre que el de grec era molt difícil. El de llatí he aconseguit el certificat de or, mentre que el de grec, que pensava que no aconseguiria res, he aconseguit el de plata.

 3. Andrea Balart

  Salve!!

  Jo també vaig fer els dos exàmens. Haig de dir que el de grec era una mica rebuscat, però al final me n’he sortit i he tret la plata. Pel que fa el de llatí he tret el d’or.

  Felicitats a tots els alumnes de grec i llatí, tant d’aquest centre com d’altres, que hagin aconseguit algun certificat.

 4. Marta Verde

  Salve!
  Ha sigut una bona experiència participar per segona vegada a l’examen europeu de llatí i de grec i poder obtenir un certificat que donarà prestigi al nostre currículum!!

 5. alarioxtecblocs

  Avete!
  Jo vaig treure or, però no vaig arribar als 39-40 punts. És una pena, però estic content. Tot i això, és un detall a posar al currículum, perquè és un qüestionari a nivell europeu. Felicitats a la guanyadora de 2n, té més mèrit que nosaltres…

 6. camil.arigon

  Quina pena que no vaig poder fer-lo!!! Vaig tenir problemes tècnics i no el vaig poder enviar. Tot i així, felicitats als meus companys que han aconseguit algun diploma, sigui d’or, plata o bronze, tots se’ls mereixien.

 7. Zícora

  Salve!

  Jo l’any passat vaig aconseguir el certificat de broze en llatí. Em va fer molta il·lusió perquè de fet era la primera vegada que guanyava un diploma d’aquesta mena. Enhorabona a tots els alumnes que van obtenir l’or i animo a que ho provin, ja que és una experiència més.

  Vale!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *