Somos lo que sabemos de Bárbara Pastor

image

Dijous passat al Círculo de Bellas Artes de Madrid, Bárbara Pastor, a qui fa poc vam tenir l’honor de tenir al nostre centre amb el seu projecte d’oratòria, va presentar, juntament amb el modista Lorenzo Caprile, la historiadora Teresa de la Vega, Cristina Alonso i l’actor de teatre clàssic Miguel Pato, el seu últim llibre: Somos lo que sabemos. Cosmopolitas del mundo clásico (Plaza & Valdés, 2013). 

És emocionant veure com les cent cinquanta cadires del Círculo de Bellas Artes es van quedar en no res per encabir la gent que va assistir a la presentació de l’últim llibre de la Bárbara Pastor i això que és un llibre del món clàssic! Qui diu que a la gent  no li interessen els llibres, i més concretament, els llibres clàssics? Tothom vol saber qui som, d’on venim,… i tot això i més s’explica en Somos lo que sabemos. De ben segur, no us defraudarà perquè conté el bo i millor de la nostra herència cultural i la saviesa, l’entusiasme i la fina ironia de la seva autora, guarnit amb la mimada elegància de l’acurada edició i de les encertades il·lustracions.

[youtube]http://youtu.be/D5zewb711ds[/youtube]

Somos lo que sabemos, doncs, és un llibre d’assaig ben documentat i ben il·lustrat, tot un luxe en els temps actuals! Gaudiu-lo i esdevindreu cosmopolites del món clàssic sense oblidar-vos mai de Grècia!

FELICITER, Barbara! Maximas gratias tibi ago, carissima amica!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *