Les Clàssiques un altre any guardonades en els Premis Literaris de Premià de Mar

Un any més el concurs literari de Premià de Mar 2012 va guardonar amb tres premis a dues alumnes de llatí i de grec de l’institut Premià de Mar pels seus magnífics treballs amb referents clàssics!

Primer Premi de poesia categoria F Laia Muñoz Osorio (no el podem fer públic encara perquè ara opta a la Mostra Literària del Maresme).

Segon Premi de poesia categoria F Sara Bernad amb Ombra (aquí podeu llegir part del seu poema).

Segon premi de prosa categoria F La nena que va voler veure el sol d’Atenes I i II (pendent d’acabar de publicar).

FELICITER, DISCIPULAE! Plurimas gratias vobis ago!

26 thoughts on “Les Clàssiques un altre any guardonades en els Premis Literaris de Premià de Mar

 1. victor barranco

  Salve!
  primer de tot, FELICITER Sara i Laia per els premis, ja que realment són molt corresponguts. De moment nomès he pogut llegir el de la sara, l’ombra, i realment és un molt bon poema, i el de Laia, encara no m’he pogut llegir el seu relat, i espero poder-lo fer.
  Moltes Felicitats a les dues!
  Vale 😉

 2. Eva Serrano

  Salve!!
  Jo vaig assistir a la sala d’actes quan van donar els premis literaris i la veritat he vist alguns dels dibuixos i dels relats i es mereixien sens dubte aquests premis! Espero que aviat es puguin publicar els dos relats que estan pendents per publicar i ja de pas, que guanyin els premis!! Seria tot un honor per a l’institut Premià de Mar!
  Vale!

 3. Uxue Avilés

  Salve!!

  Moltes felicitats a les guanyadores dels premis! El poema està molt ben fet, a mi també m’agradaria escriure així, per mala sort no és el meu punt fort.

  Vale!!

 4. Mireia Moral

  SALVEE!
  Feliciter! El poema que es pot llegir està molt ben redactat i molt ben fet, a mi la veritat es que no se’m dona molt bé escriure, i tampoc m’agrada molt. Aixì que enorabona per les guanyadores dels premis!
  VALEEEE

 5. Margalida Capellà Soler Post author

  Eva, crec que et fas un embolic ja que la Sara i la Laia també varen guanyar al nostre institut; però en la Mostra Literària hi van participar amb unes altres produccions gestades a la classe de grec de batxilerat. N’estic molt contenta. Llàstima que per ser a la Magna Celebratio diumenge no les vaig poder fer costat!

 6. Andrea Balart

  Salve! feliciter per les guanyadores , he pogut llegir el poema de la Sara però no el relat de la Laia que espero llegir aviat. Realment el poema està molt ben redactat.
  vale!

 7. irina

  Salve! moltes felicitats per les guanyadores del concurs de poesia. Tot i que no he pogut llegir el de la laia , si que he tingut la sort de llegir el de la Sara titulat l’ombra. és molt melanconiòs i trist però està molt en redactat, jo no sabria fer aquests poemes.
  vale!!

 8. Marta Bautista

  Salve!!

  Felicitats a la Laia i a la Sara!!! Només he llegit el poema de la Sara i la veritat esque està molt bé. A mi no m’agrada molt escriure i tampoc es el meu punt fort!!

  Vale!!

 9. gomez.luque2011

  Salve!!
  😀
  Moltes felicitats a les guanyadores dels premis! !

 10. Clara

  Ave!

  Felicitats Laia i Sara, estic segura de que els vostres relats són fantàstics! He llegit el poema de la Sara, el de la Laia no però sé que també ha publicat altres coses al Fil i Aracne osigui que segur que és molt bo! 😀

  Vale!

 11. tinker.tomas2010

  Salve!
  Felicitats als guanyadors dels premis, no he llegit els seus relats, però segur que ho valen! Felicitats de nou!

  Vale! 😀

 12. Sabina

  Salve!
  Moltes felicitats a les guanyadores dels premis que segur que s’ho mereixen! La veritat és que com diu la Eva jo també vaig assistir a la sala d’actes quyan van donar els premis de l’Institut i els relats i dibuixos estaven molt bé i es mereixen aquests premis.

 13. Paula Pla

  Salveeeee
  felicitats als guanyadors d’aquests premis, i per la facilitat que tenen per escriure per el que vist en el poema de la Sara, cosa que a mi… em costa bastant xd També vaig veure alguns dibuixos que estaven molts guapus!

 14. tinker.tomas2010

  Salve!
  Felicitats a tots els guanyadors per el premi aconseguit per les seus treballs. No he tingut oportunitat de llegir-les, però segur que ho valen!

  Vale! 😀

 15. Sabina

  La Lida m’acava de dir que els treballs presentats al concurs del poble i de l’institut eren diferents.. però crec que si ho vau fe tan bé com els que vaig veure a la sala d’actes us mereixieu el premi 🙂

 16. Eulàlia

  Gràcies a tothom! Us animo a presentar-vos l’any vinent i a agafar el gust per la lectura i l’escriptura.

  Vale!

 17. padros.xenia2009

  Bonum diem!
  Moltes felicitats a tots els guanyadors, en realitat han presentat molts bons treballs, enhorabona!!

 18. Laia Sánchez Puerto

  Salve!

  Ha de ser un honor i satisfacció escriure aixì!!
  Moltes felicitats!!! 🙂

  Salve!

 19. nataia espejo

  Felicitats Laia i Sara 🙂
  Realment els poemes estan molt ben redactats.
  vale!!!!

 20. molina.rocio2012

  Salve!!

  Moltíssimes felicitats a la Sara i a l’Eulàlia per guanyar aquests premis literaris! La veritat és que han demostrat el seu talent al llarg del curs amb tots els articles que ens han publicat, enhorabona!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *