Referents còmics del cicle troià

A Aracne fila i fila podeu visionar, si encara no ho heu fet, un episodi dels Simpsons sobre la seva odissea. Ara gaudiu, inspireu-vos (per als vostres treballs) i comenteu l’humor d’aquestes vinyetes de Carlos Areces, dibuixant de la sèrie Ocurrió cerca de tu casa, una secció de la revista Jueves (núm. 1588):

 Font: Departament de llatí del Pedreguer

troiacarlosareces.jpgulissescarlosareces.jpg

electra.jpg

Si us heu perdut en l’espai Trazo suelto del magazine de la Vanguardia, les il·lustracions de Joma (amb riques imatges i epítets homèrics i tot!), les podeu recuperar en la versió digital i fer-vos la vostra auca de les aventures d’Ulisses, si us heu llegit el llibre i si no, encara hi sou a temps!

Ricardo també ens dóna a conèixer en el seu bloc Helleniká, recursos de griego antiguo altres dues adaptacions en còmic de l’Odissea. No us ho perdeu!

10 thoughts on “Referents còmics del cicle troià

  1. NuRiA

    El comica esta bien porque hace risa, y lo representan como en hace tiempo. xd’

    Tambien he mirado esa viñetas esas que salen en la vanguardia que tambien estan bien.

  2. Angela

    doncs m´agrada millor amb el llibre perque l´entenc millor…en comic és una mica dificil perque tens que intepretar tu mateix les vyñetes i és una mica dificil…
    ATT:Angela…un petó…Adew

  3. jordi3

    em fa molta gracia les imatges de l’aventura d’ulisses i el millor es l’ultim.

  4. yousra

    Aquestes vinyetes nomes les podem entendre si as llegit el llibre o as vist la pel´cula encara que penso que estan molt ben fetes dewwwwwwwwww

  5. Camila

    Que guapes les vinyetes Gali!! he buscat una mica informació de la última vinyeta, la del complex d’Electra ja que havia sentit molt a parlar del complex d’Edip però no d’aquest. Això és el que he trobat a la wikipedia:
    http://es.wikipedia.org/wiki/Electra

  6. Anita Salas Tarré

    Això sortia a la Vanguardia? Doncs quin episodi més simpàtic!
    La informació Camila és bona!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *