Enquesta a Arrels clàssiques del lèxic

A Arrels clàssiques del lèxic científic, tècnic i humamístic s’ha de fer una enquesta sobre el grau d’assoliment del lèxic d’arrel clàssica i s’ha d’exposar a classe abans de finalitzar la segona avaluació. Camila Pérez de 4rt ESOB ja ens ha fet l’exposició oral a classe. Aquí en teniu una mostra: 

[slideshare id=253515&doc=presentaci-clssiques-1202233562511526-2&w=425]

4 thoughts on “Enquesta a Arrels clàssiques del lèxic

 1. Camila Pérez

  Margalida!! gràcies per penjar el meu treball. M’ha fet molta il·lusió.

  Camila.

 2. Hajar

  Hola Camila!
  M’has dit que et comentes, doncs aquí estic. Recordo que la Luciana ens va fer algunes preguntes un dia, i jo no vaig acertar ni la meitat… pero bueno, no passa res xD Doncs, me’n vaig ja guapa! T’estimo! Molts Petons!

 3. Oriol

  Holaaaaaa!!

  Camila està molt bé!

  T’ho has currat. Kuidat moltissimm

  T’estimuuu

 4. Marina

  Jajaja em va trucar a casa fins i tot per fer-me l’esquesta! En vaig encertar 4.. 😛 Però bueno, baig aprenent!

  Un petò!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *