Premi ciutat de Palma de Crítica Literària. Robert Graves i el món clàssic, de Maria Rosa Llabrés. Palma, 2006.

graves_1.jpgDes d’aquí, vull agrair a Maria Rosa Llabrés el seu estudi divulgatiu i alhora exhaustiu sobre el món clàssic en la dilatada obra de Robert Graves i felicitar-la per haver obtingut el premi ciutat de Palma de Crítica Literària, el Camilo José Cela 2008, en la seva primera edició. En agraïment i tot esperant que Robert Graves i el món clàssic (Lleonard Muntaner, editor) tingui molt èxit, he fet uns comentaris a Els dies de Dèdal de Sebastià Giralt i he penjat una ressenya a Pergamon.

Si us animeu a més de llegir-lo i de resseguir la influència dels autors clàssics en l’escriptor anglès de Deià (Mallorca), us pot donar moltíssimes idees per fer un bon treball de recerca a segon de batxillerat.

5 thoughts on “Premi ciutat de Palma de Crítica Literària. Robert Graves i el món clàssic, de Maria Rosa Llabrés. Palma, 2006.

 1. antonio

  me gustaria ponerme en contacto para conocer la idea de Robert graves sobre la entrada al mundo esoiritual con la entogenicos su libro la comida de los centauros

 2. Maria Rosa Llabrés

  Els articles de Graves sobre els enteogens es troben recollits en castellà a Los dos nacimientos de Dionisio, Seix Barral, Barcelona 3, 1984 i a La comida de los centauros y otros ensayos, Alianza Editorial, Madrid, 1994, llibres de butxaca ambdós. Els coment breument al capítol 7 del meu llibre.

 3. erica

  doncs et faré cas; i així podré fer un bon treball de recerca per 2n de batxillerat.
  unpetó lida.

 4. Pingback: Anònim

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *