Llatí en TIC

A llatí de segon ens cal fer un bon repàs. Tenim sort! El company Sebastià Giralt ha fet unes activitats TIC que et seran d’un gran ajut:

. Declinacions

. Oracions de relatiu (en flash o en quadern virtual)

 .  ACTIVA I PASSIVA

Quan acabis, comenta’m com t’ha anat aquest repàs virtual.

8 thoughts on “Llatí en TIC

 1. Marta Cava

  Hola, Margalida!

  Ja he fet els exercicis de repàs. En general m’ha anat força bé, l’exercici de les declinacions, tot i que em falla una mica la 3era.

  Les oracions de relatiu ja les començo a dominar, i per millorar l’activa i passiva hauré de tornar a repassar els verbs.

 2. mcapella Post author

  Molt bé, Marta. Ja veuràs com t’anirà molt bé aquest repàs de morfologia i sintaxi a l’hora de traduir quan reprenguem les classes. Bon Nadal.

 3. Xavi Arriazu

  M´han agradat molt aquestes activitats ja que m´han ajudat a repassar les declinacions, a acabar de entendre d´una manera clara l´activa i la passiva i a solventar alguns problemes que tenia amb les oracions de relatiu.

 4. joana

  Margalida els exercicis estan molt bé però aquests a mi tampoc me’ls deixa corregir…
  Tot i que són uns exercicis molt pràctics i molt directes, sobretot els de relatiu..

 5. Gala

  Malgrat ser una patata amb l’ordinador i l’internet, crec que m’estic ensortint prou bé!Mica en mica…Per cert estan molt bé aquestes activitats de repàs, i que t’ho corretgeixi va perfecte!A veure si així el llatí i jo ens anem coneixent! Apa fins demà

 6. Rafa Aragón

  És una manera molt entretinguda de repassar llatí a més és molt complet i m’ha servit de molta ajuda durant aquestes vacances

 7. Marta Mejías

  Ei Margalida, he fet l’activitat de la passiva, i la veritat és que he anat bastant al meu ritme, mirant-me els apunts… aviam suposo que per algu es comença no. Intentaré fer les altres activitats més endavant.

 8. mcapella Post author

  Marta, potser t’aniria millor començar per les activitats de Continuem fent repàs de llatí.Ànims!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *