El llop de la Caputxeta. Blau.

Fa uns anys en un bosc d’un poble molt petit hi vivia un llop ferotge i mentider . Era de color negre amb les potes blanques i els ulls blaus.
Tenia el cau en una cova gran del bosc .

Un dia al bosc va veure ena nena d’uns set anys que anava vestida tota de color vermell.A la ma portava una cistella i que passava pel mateix camí.El llop va pensar, si me la menjo no hauré de caçar en una setmana i li va dir:
-Hola ,que hi fas aquí que t’has perdut?,vols venir a casa meva?
-No gracies, li vaig a portar menjar a la meva padrina
-On viu la teva padrina?-Va preguntar el llop
– A l’altra punta del camí
El llop feia tants anys que vivia allí que sabia per quin camí hi arribaria abans que ella i se les menjaria a totes dos.

Una hora més tard, el llop ja havia arribat a la casa de la padrina per un camí més curt .
Va picar a la porta , la padrina va sortir , llavors el llop la va agafar i la va tancar a l’armari de la seva habitació.ES va posar la seva camisa de dormir i es va posar al llit.
Un quart d’hora més tard va arribar la Caputxeta i al veure la porta oberta , va entrar a l’habitació de la padrina i li va dir:
-Hola,estàs molt canviada. Et trobes bé?
-Tens un nas molt gros padrina
-Per olorar-te millor- va dir el llop
-Quins ulls tan grans que tens?
-Són per mirar-te millor.
-Quina boca més gran!
-Es per menjar-te millor!
La Caputxeta va cridar :
-Ajuda,un llop!
Un caçador que estava caçant als voltants de la casa, la va sentir i va entrar corrents a la casa. Quan va veure el llop,li va disparar i el va ferir.
Llavors la padrina va demanar ajuda i la van treure de dins de l’armari.
La padrina i la Caputxeta li van donar gracies al caçador i ell va agafar el llop i va marxar.Una vegada al bosc li va dir que el deixaria anar si no es portava malament.El llop va acceptar i ara es un llop amable.

Blau 5é