Primer plat :ESPAGUETIS AMB CARBASSÓ I PINYONS. Blau

ESPAGUETIS AMB CARBASSÓ I PINYONS

INGREDIENTS ( Per a 4 persones )

-400 grams d’ espaguetis.
-1 carbassó.
-200 grams de pinyons.
-Sal,oli i aigua.

ELABORACIÓ (30 minuts)

1.-Posem una olla al foc amb aigua i afegim un pessic de sal.Quan l’ aigua bulli hi tirem els espaguetis i els deixem coure uns 10 minuts.
2.-Tallem el carbassó molt finet.
3.-Quasn tinguem l’ oli calent a la paella, tirem el carbassó, vigilant perquè es cou ràpid.
4.-Amb el mateix oli fregim els pinyons.Traiem la paella del foc un moment.
5.-A continuació escorrem els espaguetis.
6.-Tornem a posar la paella al foc i hi tirem els espaguetis, remenant-los amb el mateix oli durant un minut.
7.-Posem a cada plat els espaguetis i hi tirem per damunt el carbassó i els pinyons.

BON PROFIT !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *