El Fil de les Clàssiques a Mirall de Trobar

M’ha fet molta il·lusió que el meu institut, el Berenguer d’Anoia d’Inca, m’hagi entrevistat a la revista Mirall de Trobar com a exalumna en els actes del seu 50è aniversari per ser editora de El fil de les clàssiques. Moltes gràcies, Margalida Maimó, i per molts anys Berenguer d’Anoia!

Mirall de Trobar, Curs 2017-2018 núm. 35 Institut Berenguer d’Anoia d’Inca (Mallorca)

Mirall de Trobar Curs 2017-2018 núm. 35 pàg.16

Mirall de Trobar. Curs 2017-2018 núm.35 pàg.17

3 thoughts on “El Fil de les Clàssiques a Mirall de Trobar

 1. Margalida Capellà Soler Post author

  i també a Ara Balears!

  “Per sort, ara l’estèril dinàmica de la famosa rosa, rosae ha canviat. De fet, els professors de clàssiques som un dels col·lectius docents més implicats en l’ús de les noves tecnologies. Són uns recursos que ens estan donant unes possibilitats pedagògiques increïbles. El camí ens el va obrir ja fa uns anys Margalida Capellà, una campanetera establerta a Catalunya, que, des del seu blog El fil de les clàssiques, no atura de divulgar amb entusiasme la llavor immortal que ens sembraren els grecs i els romans.”
  La mala fama del llatí i del grec
  Una defensa de les llengües clàssiques en l’era utilitarista
  ANTONI JANER Periodista I / Professor de llatí 30/06/2018 22:38
  https://www.arabalears.cat/societat/mala-fama-Del-llati-grec_0_2043395726.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *