4 comentaris a “És la consciència ecològica una herència clàssica?

 1. Salve!
  Amb aquests apunts he pogut observar que els romans també reciclaven els seus residus. M’ha semblat molt interessant, perquè sempre que ens parlen dels romans o de l’Antiga Roma ens imaginem gent força antiquada i jo, per exemple, mai m’havia plantejat que ja es preocupessin per cuidar la nostra terra. Realment és fantàstic que ja des de tan antigament els humans ens hem estat preocupant per mantenir net el nostre planeta, perquè és on vivim, és la nostra casa i la nostra mare. Crec que cada vegada la gent és més conscient d’això i el reciclatge cada vegada és més present a les cases particulars.
  Vale!

 2. Amb aquest preezi he vist que el romans també reciclaven, cosa que yo no sabia. Jo em pensava que el romans usaven una cosa i la tiraven, y me qedat bastant impactat en saber això. Avui en dia també reciclem, pero la meva opinió es que no reciclem tant com podriem.

 3. Salve!
  Aquest article m’ha semblart interesant, perque m’he donat conta que els romans també reciclaven, aixi com nostaltres avui en dia. Es interessant saber aixo, perque es una cosa que almenys jo, mai habia imaginat dels romans, sempre parlen dels mites, vestimenta i aquestes coses, pero mai de això, i realment ho he vist un tema important.

  Vale!

 4. Salve!!
  Personalment m’ha sorpres veure un TR sobre aquest tema ja que quan parlem de l’antiguitat ens fixem en altres temes com les costums,vestimenta i menjar però mai mirem l’aspecte sobre el reciclatge. Donc si els antics ja reciclaven com nosaltres, sinceramen mai ho hagues pensat.
  Finalment felicitar a l’autor del blog per la seva feina!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *