Valoració personal

En fer aquest treball m’he trobat amb tota una sèrie de dificultats que no m’esperava, ja que pensava que trobaria més informació sobre el tema. A més a més, m’he adonat de la gran dificultat que suposa fer un treball en bloc, ja que s’han d’enllaçar tots els articles i tota la informació, s’han de posar etiquetes i categories, i s’han d’aprendre a fer servir moltes eines dels blocs, que al principi em va costar molt d’aprendre, fins que vaig agafar pràctica. Amb aquest treball, però m’he adonat que malgrat totes les dificultats de dissenyar un bloc i treballar-hi, també aporta molts avantatges, ja que és un treball que no només queda com un treball de l’institut, sinó que està disponible per a tothom i el pot veure qualsevol persona interessada en el tema, que també pot comentar i aportar les seves opinions.

Abans de fer aquest treball tenia una opinió molt diferent dels grecs i els romans, però a través de fer tota la recerca, me n’he adonat que els grecs i romans sí que contaminaven, i de fet van ser els primers en contaminar d’una manera semblant a la nostra, tot i que a petita escala. Això m’ha fet adonar de fins a quin punt hem heretat coses de l’època clàssica, i he aprés molt sobre aquest tema.

Penso que aquest és un tema bastant interessant, però que no està gaire estudiat, i crec que potser s’hauria d’estudiar més per arribar a veure tot el que hem heretat sobre la consciència ecològica dels antics grecs i romans. I aprendre amb la història altres maneres de resoldre qüestions i problemes ecològics que tenim actualment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *