Any Vallverdú

Aquest any en Josep Vallverdú compleix 100 anus. Aquest any, es celebra , doncs, el centenari de l’ escriptor més prolífic en contes i novel·les  per a nois i noies del segle XX i d’ aquests primers anys del XXI.
Els alumnes de CM i CS de l’ Escola Sol Naixent de Cubells, tenim la costum de llegir de forma rotatòria , cada any un dels seus llibres. Al llar d’ aquests anys hem llegit, com no, el Rovelló, Un cavall contra Roma,Bernat i els bandolers, Xau, el gos nàufrag, Tres xacals a la ciutat….
Aquest curs li torna a tocar a Bernat i els bandolers.
Els més petits llegiran en Rovelló, el valent, en versió reduïda.

A mesura que els anirem llegint cada capítol en farem una comprensió.

SÍNTESI DE BERNAT I ELS BANDOLERS
Aquest llibre reflecteix les lluites, les sequer3es i la fam que van passar la gent de la nostra terra, Catalunya; durant una bona colla d’ anys del segle XVII ( 1600-1700 )-Tantes calamitats van afavorir l’ aparició de molts bandolers que assaltaven i mataven molta gent.
Els herois de la novel·la-En Bernat i el seu germà_, davant les dificultats que passen a la seva masia,marxen per millorar la seva vida. Molktes aventures els esperen al llarg del llibre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *