Segon missatge de la Carnestoltes

14 de febrer de 2023
BONA TARDA NOIS I NOIES,
Aquest matí he observat que els alumnes de la classe dels grans estaven a la Lluna de forma generalitzada. Tenim d’ entrada una alumna que llegeix força malament. Veig que el mestre està força enfadat perquè no s’ esforça gaire . A partir de demà si continua sense esforçar-se farà lectura amb els alumnes de primer i potser els de primer els haurem de fer venir a la classe dels grans. A veure si t’ esforces una mica més o el carro bolcarà . Aquesta altra noieta de trenes negres, semblava que aquest matí tenia una mica de fred, però m’ he adonat que llegeix força bé. Sembla que a casa també ho fa. A l’ hora de matemàtiques ha escrit alguna bajanada però en general he vist que a treballat força bé.
I què en direm d’ aquesta altra noieta que ahir pel matí no va venir i que no ha fet els deures. Fins hi tot jo tinc força idees per fer textos. Cal una mica més d’ imaginació. Escriure és molt senzill. En els contes pot passar tot, això si a poc a poc i sense córrer. A veure si va millorant perquè compto que no pararà de fer textos fins que n’ aprengui. Ànims, que no és tan difícil !
I què en direm d’ aquests alumnes de 6è. De moment tenen les divisions de decimals una mica entravessades . A veure com continua la cosa ?. Com s’ aprèn a fer divisions de decimals ? Doncs fent-ne , no se’n pot aprendre de cap més altra forma. Així que , A POR ELLAS !!
Em sembla que demà aniré a passar el dia a la classe dels mitjans. He sentit que una alumna molt eixerida li ha preguntat al mestre a veure si hi podia anar . Doncs si , ja li enviaré un wats al mestre perquè demà m’ hi porti. Què m’ hi voleu a la vostra classe ?
Aquesta nit he donat una volta per l’ Escola i m’ ha agradat molt. He gaudit a la classe dels més petits jugant amb les seves joguines.
Aquest matí he vist que tots anàveu molt bonics amb un mitjó de cada mena , m’ han agradat molt . Bé per demà podríeu venir tots amb un PENTINAT ORIGINAL. A veure com us quedarà?
Sense res més , espero que aquesta setmana que estic amb vosaltres us estigui agradant i que per damunt de tot encara que és una setmana de festa, cal també treballar quan som a l’ escola i quan teniu deure. Jo de joveneta, era molt aplicada i llegia i feia textos com una màquina. Així que fins demà!

Cubells, dia 14 del segon més del’ any MMXXIII