Tercer missatge de la Carnestoltes.

15 de febrer de 2023
BONA TARDA NOIS I NOIES,
He passat una nit força tranquil.la en aquesta classe de primer i d’ Infantil . He descansat plàcidament . Durant la primera hora he sentit soroll i els alumnes se n’ han anat , no he entès res. Tots els i les alumnes anaven molt bonic. Un m’ ha semblat que portava un pentinat molt estrany i un altre semblava que hagués tingut un electroxoc .
A la segona hora ha aparegut una noia que parlava un llenguatge estrany. Després he entès que es veu que és un llenguatge que es parla en unes illes de l’ Oceà Atlàntic. He vist que els alumnes estaven força motivats.
He vist que aquests alumnes de P3 són molt ambient. Sempre amb ganes de xerrar. Aquest altre noiet que portava unes cuetes laterals m’ ha semblat que estava una mica avorrit , tot i que sembla que aquest nou llenguatge li agrada força. Cal que els alumnes de p3 li donin una mica més d’ alegria. Viva la Pepa !
I d’ aquestes princeses de primer que n he de dir ? N’ hi ha una que llegeix molt bé i les altres cal que no s’ oblidin de LLEGIR CADA DIA a casa. El papa i la mama sempre han d ‘ estar a punt o sinó , potser els hauré de renyar ben renyats.
M’ ha agradat molt el pentinat que portava aquesta nena moreneta, aquest pentinat de color lila m’ ha encantat. I que en direm d’ aquest pentinat arrissadet ? Em sembla que el mestre en compraria un parell de quilos….o no. I d’ aquesta princesa que llegeix tant bé. Anava molt bonica. M’ ha agradat molt ! I després ha passat un fet molt estrany una noieta que no s’ havia canviat el pentinat, després ha aparegut amb unes cuetes molt boniques. No sabria dir que ha passat ?
Durant l’ hora del pati he pogut veure que tots anaven molt bonics. He trobat força original aquestes cuetes en forma de magdalena. Suposo que no seran per menjar ? El seu company de curs no li he vist gaires canvis, però m’ ha semblat que algun problema ha tingut durant el matí perquè ha sortit tard al pati. Possiblement problema de deures ? Serà així ? Em sembla que sí.
Aquesta alumna de quart i les dues de segon també anaven molt boniques, encara que la de quart no es notava massa perquè aquests cabells sembla que són difícil de domesticar. M’ ha sorprès que la noieta de segon de les cuetes ha sortit molt de pressa al pati . Suposo que deu haver treballat més que els altres dies . I la moreneta em sembla que feia algun viatge al satèl•lit Lluna perquè ha sortit tard al pati. Haurem d’ evitar que agafi coets per pujar a la Lluna o sinó l’ haurem desplaçar al quarto de gimnàstica a veure si espavila.
Els més petitons de tots , com no podia ser de cap més manera, continuen alegres com sempre.
Bé doncs, prou xerrameca i anem per feina. Demà em sembla que és el dia més important per mi ja que he sentit els altres Carnestoltes d’ any a que era el dia que hem portàveu a donar una volteta pel poble. A veure, com anirà tot plegat ?
Bé doncs , per demà caldria que tots vingueu amb una corbata . D’ acord ? I recordeu que també cal el mitjó de cada color i el bonic pentinat que heu portat avui. I per la tarda heu de venir disfressats de casa. Els que us quedeu al menjador cal que porteu la roba de disfressa i al migdia després de dinar les monitores us ajudaran a disfressar-vos .
Així que fins demà ! Visca el Carnestoltes !

Cubells, dia 15 del segon més del’ any MMXXIII