Abans s’ agafa un mentider……Faula de l’ Elisabeth.

Fa molts anys a la Sabana Africana hi vivia un tigre. Era vell. Aquell tigre no era un tigre com els altres, era de color gris amb linies negres. Era un tigre molt mentider. Un dia el tigre com que no havia menjat en tot el dia va decidir enganyar un cérvol per menjar-se’l. El tigre es va amagar entre les herbes.
Una mica mes lluny hi havia un cérvol que pasturava tranquil. El cérvol estava sol perquè s’havia perdut. El tigre mentre estava amagat va pensar-se’n una de menjar-se’l. La idea era anar abEl cervol liva dir que com ell era un cervol magic si se’l menjava es moriria.El tigre com tenia por de morir el va deixar lliure. Uns dies després el tigre es va fer mal a la pota barallant-se amb un altre lleó. El tigre es va recordar del cervol magic. Just quan l’anava a buscar el cervol va passar per on estava el tigre i el tigre el va criidar. El cervol es va apropar i el tigre va dir que s’havia fet mal a la pota com que ell era un cérvol magic si el podia ajudar. El cervol va marxar correns i el tigre va descobri que l’havia mentit.

elisabeth 4t