Booktrailer de Les aventures d’Ulisses

Les aventures d’Ulisses una història plena d’aventures i misteris. No us la perdeu!! Després podeu contestar aquestes preguntes.
Animeu-vos-hi!!

Mariona Sabanés
1r Batx. Grec

Aquest article s'ha publicat dins de Adaptació literària, Booktrailer, Èpica, General, Mitologia i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

8 respostes a Booktrailer de Les aventures d’Ulisses

 1. Quina il·lusió, Mariona! M’agrada molt!

 2. Retroenllaç: Booktrailer de Les aventures d’Ulisses | ...

 3. Que boa idea, un booktrailer!

 4. camil.arigon diu:

  Felicitats pel Booktrailer de Les aventures d’Ulisses, t’ha quedat molt bé! Jo em vaig llegir l’adaptació i em va agradar molt.

 5. Abril Ramos i Aran diu:

  Molt bona idea la de la meva companyia i amiga. Un booktràiler genial! Felicitats!

 6. Robert Cepeda diu:

  Un booktrailer una mica insípid, a mi les aventures d’Ulisses m’agradan molt i crec que mereix un booktrailer millor, fa temps vaig llegir una altra adaptacio i ara estic llegint la Odissea d’Homer en versio original.

 7. Claudia P.Torrabadella diu:

  Com ha dit el Robert, estic d’acord amb ell, es mareix un booktrailer molt millor pel que és. M’he llegit el llibre d’Homer i n’he vist la pel·lícula, i trobo que es mareix un treball millor! Però está força bé!

 8. Claudia P.Torrabadella diu:

  M’he llegit el llibre i n’he vist la pel·lícula, el booktrailer està força bé però estic d’acord amb el que diu en Robert, es mareix un booktrailer molt millor pel que fa a l’0bra, però està força bé!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *