Qui som

Curs 2014-15:

Margalida Capellà i Soler dixit: Els alumnes de Grec 1 i Grec 2 de l’institut Premià de Mar reprenem el fil de Literatura grega a escena, després d’haver aconseguit el curs passat el centaure d’or de Chiron 2014 i el premi Eidéa 2013. Caldrà continuar treballant de valent! Ànims i endavant! (15 de setembre de 2014)

Curs 2013-14:

Margalida Capellà i Soler dixit: Els alumnes de Grec 2 de l’institut Premià de Mar Andrea Balart, Irina Balart, Alma Bergel, Nora Domingo, F. Xavier Gras, Elisa Moya, Víctor Sánchez, Xènia Serra, Marta Verde… agafen el relleu i reprenen el fil de Literatura grega a escena, un bloc obert a la col·laboració. Caldrà treballar de valent perquè el llistó és molt alt (Premi de Batxillerat Es de Libro 2013 i Concurs Eidéa 2013). Endavant! (16 de setembre de 2013)

Curs 2012-13:

Laia Muñoz Osorio i Núria Yela, alumnes de segon de batxillerat de grec, i Laura Luna, oient de grec, alumna de llatí i editora d’Òpera amb referents, instigades per la nostra professora de clàssiques Margalida Capellà i Soler de l’institut Premià de Premià de Mar (El Maresme, Barcelona) hem decidit fer recerca de la literatura grega que ens cal saber i la nostra professora, autora del manual Grec 2 Editorial Teide, que hem agafat com a base, ens ha obert aquest bloc que hem començat el 13 de gener de 2013 i que pretenem continuar més enllà de l’institut i que esperem que les futures promocions de grec el sentim com a seu.

15 respostes a Qui som

 1. Julia Beas diu:

  Este blog es una auténtica maravilla. Son magníficas todas las entradas que ofrecéis, todos los enlaces que dáis. Un lujo, la verdad. Mis felicitaciones.

 2. Nuria Yela diu:

  Muchas gracias Julia! Nos alegramos muchísimo de que te agrade!

 3. Margalida Capellà Soler diu:

  L’enhorabona, alumnes! El vostre esforç, dedicació i interès per la literatura grega i pel treball digital ben fet ha tingut el merescut premi i reconeixement!
  Literatura grega a escena ha estat guardonat com el millor treball en la categoria de batxillerat/ cicles pel CEDRO en el concurs Esdelibro 2013.
  Heu deixat el llistó molt alt! Ja podeu fer les maletes, dia 25 de maig heu de recollir el premi a Madrid!

 4. Lluís diu:

  Laia, Núria i Laura: l’enhorabona pel premi! Us ho heu guanyat abastament.
  Saludeu de part meva a la Margalida!

 5. Laia Muñoz Osorio diu:

  Benvolgut, Lluís.

  És tot un honor per a nosaltres que Literatura grega a escena hagi estat guardonada en aquesta edició de “Es de Libro” i que gent com vostè reconegui l’esforç emprat i valori el nostre bloc, que va començar com una simple tasca acadèmica i ha acabat sent premiat.

  Moltes gràcies per les seves felicitacions.

 6. Ramon Torne diu:

  Afegeixo la meva felicitació per aquest treball exemplar. Enhorabona!

  • Margalida Capellà Soler diu:

   Moltes gràcies, Ramon!

   Noies, quin honor! En Ramon és tot un especialista en literatura grega!

 7. Zícora diu:

  Salve.

  Moltes felicitats noies. Tot l’esforç i dedicació que heu anat mostrant ha sigut recompensat amb un magnífic premi concedit per CEDRO. Realment mereixíeu ser guanyadores pel vostra fantàstic treball. Al cap i a la fi, gràcies al format digital, oferiu a moltíssima gent posar les seves idees en comú i que a la vegada també adquireixen coneixements sobre la literatura grega i els escriptors més importants d’aquella època. Tan de bo serviu d’exemple pels altres alumnes.

  Vale.

 8. Moltes felicitats des del Centre de Recursos, hem afegit el bloc al nostre web per fer-ne difusió: https://sites.google.com/a/xtec.cat/sebaixmaresme/

 9. Margalida Capellà Soler diu:

  Quin honor, Pere! Moltíssimes gràcies!

 10. Lola Fidalgo Estévez diu:

  Fantástico, chicas. ¡Qué maravilla de trabajo!
  Con vuestro permiso, lo mostraré a mis alumnos de Literatura universal y lo recomendaré siempre.
  ¡Adelante!

 11. Laia Muñoz Osorio diu:

  ¡Por supuesto! Es todo un orgullo que Literatura grega a escena pueda servir de ejemplo para otros alumnos. De hecho uno de nuestro objetivos es el de ayudar a los demás estudiantes a entender y a aprender sobre la literatura griega antigua.

  Le estamos muy agradecidas por su apoyo.

 12. Lluís diu:

  Em complau notificar-vos que el vostre blog “Literatura grega a escena” ha estat guardonat amb el Centaure d’Or que atorga Chiron cad any. Podreu veure la notícia publicada el pròxim dissabte 17 de maig, dia d’Internet, a la portada de Chiron.

  La nostra enhorabona! I desitgem que continueu amb aquest afany per difondre tot el que es refereix al món clàssic.

  Salutacions cordials.
  Lluís Inclan, Secretari de l’Associació Chiron.

 13. Quin regal del cel! Moltes gràcies, Lluís, moltes gràcies, Chiron! L’enhorabona, alumnes de grec! El centaure us farà molt més lleuger aquest final de curs i les PAU!

 14. Moltíssimes mercès Lluís per aquest important premi que atorga Chiron cada any i que enguany ha anat a parar al bloc amb el que treballem molts alumnes del centre Ins. Premià de Mar i que cada dia fem créixer, Literatura grega a escena.
  Esperem amb candeletes la noticia de demà, dissabte 17 de maig, dia d’Internet, a la portada de Chiron.

  Feliciter a tots!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *