Els gèneres literaris i les etapes de la literatura grega

Després de llegir i treballar el tema 5 del llibre de grec de segon de batxillerat (editorial Teide), el qual tracta els diferents gèneres literaris que trobem a la literatura grega, he realitzat un parell d’infografies i una presentació. En aquestes explico de manera esquemàtica els gèneres literaris, els seus respectius subgèneres i les diferents etapes literàries. En la presentació podem trobar exemples d’alguns dels gèneres literaris tractats.

 

 

 

 

 

Katherine Ortiz, 2n de batxillerat.

Aquest article s'ha publicat dins de General, Gènere dramàtic, Lírica, Prosa i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *