Valoració personal

Després d’haver elaborat Literatura grega a escena, podem dir que hem millorat en la nostra expressió escrita i el nostre domini de les noves tecnologies, hem adquirit nous coneixements de literatura i cultura grega, hem sabut aplicar aquests coneixements en el nostre criteri a través d’articles d’opinió, etc.

Sense cap dubte, la literatura i la cultura gregues ens ofereixen un punt de vista més complet de diversos àmbits de la vida, sobretot en l’actualitat política, social i cultural. També ens permeten conèixer el perquè de la gran pervivència de les Clàssiques en l’art (música, cinema, literatura, pintura i escultura) durant la història.

A més a més l’assignatura de grec ens ha facilitat la comprensió i l’assimilació exitosa d’altres matèries com ara Llatí, Literatura Catalana, Història de la filosofia o Història de l’Art; amb les que estableix una important relació de contingut.

Personalment, escriure en aquest bloc ha estat tot un encert perquè tot i que al principi vam començar-hi com si fos una tasca escolar més, ara s’ha convertit en l’indret on estudiar a partir dels nostres propis resums i anàlisis literaris i si és possible ajudar altres estudiants com nosaltres amb el nostre material. També s’ha convertit en un lloc on expressar les nostres opinions, recomanacions  i somnis “emmascarats” en literatura grega.

Una resposta a Valoració personal

  1. Zícora diu:

    Salve.

    Personalment puc dir que el bloc de Literatura grega a escena m’ha agradat moltíssim. Ens ajuda a adquirir nous coneixements relacionats amb la literatura grega i en l’aprofundiment d’autors tan importants de l’antiguitat com ho van ser Homer o Hesíode, donant-nos també la oportunitat de conèixer les seves obres més destacades. També crec que el format digital ofereix a altres alumnes posar en comú les seves idees i opinions, cosa que tot plegat resulta molt enriquidor. Després de tot, el bloc mereixia ser un dels guanyadors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *