Juli Capella i la Mediateca de Sendai

Avui us apropem a l’arquitectura a través d’un programa de la sèrie “Arquitectures”. En aquest capítol l’arquitecte Juli Capella comenta els detalls de la Mediateca de Sendai, obra de l’arquitecte japonès Toyo Ito.

L’arquitecte Juli Capella explica que coneix l’obra de Toyo Ito i que ha visitat alguna de les seves construccions a Tòquio. Capella pensa que l’avantguarda de l’arquitectura en aquest inici del segle XXI mira cap al Japó.

Juli Capella comenta que l’arquitectura de Toyo Ito té tots els ingredients necessaris: es desfà de l’ordre, té accés lliure i és flexible. També pensa que la Mediateca de Sendai, al Japó, és el paradigma de la desaparició: la columna no existeix, sinó que explota, i la paret com a estructura queda descartada.

Edu3.cat

Gaudiu de l’art amb l’Edu3!!!

logo Edu3
Equip Edu3.cat

+Web del programa

Deixa un comentari